Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή»

Έως τις 30 Ιουνίου
Το «Αλκή Language School» συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ της επόμενης σχολικής χρονιάς 2020 - 2021. Όπως μας ενημέρωσε, η νέα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, διευθύντρια του σχολείου Γεωργία Ασλανίδου, το πρόγραμμα σπουδών πάνω
στο οποίο θα στηριχθεί η νέα διδακτική χρονιά, ώστε να διατηρηθεί το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχιών της σχολής, θα αποτελείται από 4 επιλογές:

1. Μαθήματα face to face
2. Blended lessons (συνδυασμός δια ζώσης και online μαθημάτων)
3. Online lessons
4. 1:1 (για ευπαθείς ομάδες)


«Και στις 4 επιλογές θα υπάρχει εξοικείωση με την νέα τεχνολογία σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά, οπότε σε περίπτωση δεύτερου σχολικού lockdown θα μεταπηδήσουμε άμεσα στις online τάξεις», αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Ασλανίδου.

Το «Αλκή Language School» στάθηκε δίπλα στους μαθητές από την ΠΡΩΤΗ στιγμή, με αποτέλεσμα κανένας μαθητής\τρια να μην μείνει πίσω σε διδακτέα ύλη.
«Έχοντας λάβει υπόψιν το feedback των μαθημάτων που έγιναν τους προηγούμενους μήνες είτε στα δια ζώσης, είτε στα online μαθήματα, αποφασίσαμε να κρατήσουμε και για την επόμενη σχολική χρονιά κάποια από τα εργαλεία που αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά.
Επίσης η συνεχής επιμόρφωση μας όλα αυτά τα χρόνια στα seminars & webinars για την σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία αποδείχθηκε πολύτιμος σύμμαχος, γι' αυτό δεν χάθηκε χρόνος κατά την μετάβαση από τα δια ζώσης μαθήματα στις online τάξεις», προσθέτει η κ. Ασλανίδου.


Στο Αλκή Language School

- Διδάσκουμε με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και μαθαίνουμε στα παιδιά να σκέφτονται και να χειρίζονται τις ξένες γλώσσες αποτελεσματικά και σωστά.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
ΚΙΝΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
ΜΕΘΟΔΟΣ CLIL
ΜΑΘΗΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

- ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ για εκμάθηση λεξιλογίου και γραμματικής

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ DEEPER LEARNING για μαθητές επιπέδων B2,C1,C2 καθώς και POST PROFICIENCY για αυτούς που θέλουν να κρατήσουν ζωντανή αλλά και να εμβαθύνουν την επαφή τους με την ξένη γλώσσα!

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα 22 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου καθώς τα τμήματα θα είναι ολιγομελή σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Εγγραφές:
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 19:00-21:00
Τρίτη - Πέμπτη 11:00-13:00

Κλείστε την θέση σας εγκαίρως and join our journey!!! Lets hack the system!!!

Like us on Facebook: Αλκή Language School
Instagram: alkiveria
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
Τηλ. Επικοινωνίας 2331 023001




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ