Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμαντόπουλος: «Το 80% των μαθητών προσήλθε στα σχολεία»

«Με πολύ καλές συνθήκες έγινε σήμερα η επανέναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, αφού προσήλθε πάνω από το 80% των μαθητών. Παράλληλα, οι άδειες των εκπαιδευτικών (ειδικού σκοπού, ευπαθών ομάδων κλπ) δεν ξεπέρασαν το 7% με αποτέλεσμα, και μέσω
περιορισμένων μετακινήσεων εκπαιδευτικών, να μην υπάρξουν κενά στα τμήματα». Αυτό δήλωσε ο Διονύσης Διαμαντόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Hμαθίας ανέφερε επίσης ότι τα αντισηπτικά είχαν ήδη παραληφθεί από τους Δήμους και οι καθαρίστριες ανταποκρίθηκαν πλήρως στις νέες αυξημένες απαιτήσεις καθαριότητας και απολύμανσης. Μάλιστα, ο κ. Διαμαντόπουλος τονίζει πως έτσι θα συνεχιστεί έως τις 26 Ιουνίου, βοηθώντας όλοι το παιδί να επανασυνδεθεί με τη σχολική πραγματικότητα μέσα από ένα περιβάλλον υποστήριξης και ασφάλειας.

3 σχόλια:

  1. Ως γονέας θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς γι' αυτό που είδα σήμερα σε σχολείο στον Προμηθέα. Υποδοχή των παιδιών με αγάπη και αναλυτικές οδηγίες για τα μέτρα ασφαλείας. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί όλο αυτόν τον τελευταίο μήνα γιατί πάνω απ' όλα είναι η ασφάλεια των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δυσκολα ισως ερθουν το φθινοπωρο. Τωρα ολα ειναι καλα χωρις ...ιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντιθετως τα γυμνασια και ιδιαιτερως τα λυκεια ειναι αδεια. εξηγηστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ