Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: «Δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά μας στον Έβρο»

Για τα τουρκικά «παιχνίδια» στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Χαρέλας μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο Βεροιώτης πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων, «σήμερα έχουν λήξη συναγερμού. Η είδηση για τις χιλιάδες μεταναστών που
προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα ήταν ψευδής, ωστόσο όντως υπάρχει μια μικρή κινητικότητα», επιβεβαίωσε. «Δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά μας. Η κινητικότητα που επισημαίνουμε έχει να κάνει με το γεγονός ότι πραγματικά υπάρχουν ροές και κάνουμε αποτροπές καθημερινά», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι οι δυνάμεις που υπάρχουν στον Έβρο είναι ικανές να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο, όπως και το Μάρτιο.

Στη διάψευση των πληροφοριών των τουρκικών μέσων ενημέρωσης για έντονη κινητικότητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα προχώρησαν χθες και οι κυβερνητικές πηγές. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως «δεν υπάρχει συγκέντρωση μεταναστών στα σύνορα με την Τουρκία. Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική πλευρά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις», πρόσθεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ