Quantcast

http://picasion.com/

Ανοίγει αύριο Σάββατο 6/6 το «Cantina River»!

Το καλοκαιρινό μας στέκι στον Αλιάκμονα
3, 2, 1... επιτέλους καλοκαίρι! Και τι είναι αυτό που αναζητούμε όλοι μόλις μπει το καλοκαίρι; Ένα σημείο στην πόλη για να το κάνουμε το καθημερινό μας στέκι, όποια ώρα της ημέρας θελήσουμε μια mini απόδραση δροσιάς από την ζέστη και την
καθημερινότητα της πόλης. Ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία; Τότε σας έχουμε τέλεια νέα! Το Σάββατο 6 Ιουνίου, θα ανοίξει τις πόρτες του το «Cantina River», μια όαση πρασίνου και δροσιάς για ολοήμερες αποδράσεις καφέ, ποτού και φαγητού δίπλα στο φράγμα του Αλιάκμονα. 



Πρόκειται για έναν μεγάλο και άνετο χώρο, ιδανικό σημείο διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, για μικρές και μεγάλες παρέες. Και θα είναι δίπλα μας όλη την ημέρα, κάθε μέρα, με υπέροχο καφέ, δροσιστικά ροφήματα, παγωτά, ποτά και ψησταριά που θα μας σπάει τη μύτη!

Θα ανοίγει καθημερινά από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Για τον πρώτο πρωινό καφέ, για τα μεσημεριανά μας τσίπουρα, για απογευματινά σνακ και παγωτά, για το βραδινό μας φαγητό ή ποτό και όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό σημείο, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ.


Από την κουζίνα του θα μπορείτε να απολαμβάνετε εκλεκτά ψητά κρέατα, σουβλάκι, μπιφτέκι, λουκάνικο, πανσέτα, κοτόπουλο, σε μερίδες ή σε σάντουιτς, ενώ στο μπαρ θα προσφέρονται όλα τα είδη καφέ, σοκολάτες, αναψυκτικά και χυμοί, γρανίτες και λαχταριστές γεύσεις παγωτών. 

Όλοι θα ξετρελαθούν με το «Cantina River». Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 6 Ιουνίου για το μεγάλο opening και... καλό καλοκαίρι!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ