Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκινάει η μπαλίτσα σήμερα - Ραντεβού στο «Fox café» για Super League

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Super League στη δράση τελείωσε. Από σήμερα οι ομάδες μπαίνουν ξανά στα γήπεδα για την έναρξη των play off και των play out και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι παίρνουν πάλι τις θέσεις τους στις καρέκλες του «café Fox» για να παρακολουθήσουν ζωντανά
όλες τις κορυφαίες αναμετρήσεις μέσα από τις οθόνες του. Εσείς καθίστε αναπαυτικά στις καρέκλες και τους καναπέδες, μέσα ή στο μπαλκόνι και απολαύστε με την παρέα σας τις αγαπημένες σας ομάδες, συντροφιά με τον καφέ ή το ποτό σας, μέσα από τις οθόνες του «café Fox».

Το Σάββατο ξεκινάει το πρόγραμμα των play off και play out με Πανιώνιο - Βόλο και Άρη - ΟΦΗ, ενώ την Κυριακή ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.


Το «café Fox» προσφέρει Cosmote TV, NOVA και PAOK TV.
Ένα χαλαρό στέκι για όλους και για όλες τις ώρες, σημείο συνάντησης για μικρές και μεγάλες παρέες, για χαλάρωση, για κουβέντα ή για παιχνίδι, το «café Fox» αποτελεί τη νέα ιδανική επιλογή για την καθημερινή μας έξοδο. Δείτε φωτογραφίες:


Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου: 
Σάββατο 6 Ιουνίου
Πανιώνιος - Βόλος 19:15 NovasportsHD1
Άρης - ΟΦΗ 21:30 NovasportsHD2

Κυριακή 7 Ιουνίου
ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 19:15 Novasports2HD
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 21:30 Novasports1HD

Δευτέρα 8 Ιουνίου
ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός 20:00

«café Fox»
Παπάγου 4, Βέροια
Υπεύθυνοι:
Κωνσταντός Δημήτρης: 6980715197
Κοτσιφύτης Θωμάς: 6989656187









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ