Quantcast

http://picasion.com/

Μπατσαρά για Βοργιαζίδη: «Χτίζουμε μια όμορφη συνεργασία»

Με αφορμή τον έναν χρόνο που συμπληρώνεται από τις Δημοτικές εκλογές του 2019, η Γεωργία Μπατσαρά έκανε μια δήλωση στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ένα όμορφο προεκλογικό ταξίδι με έντιμους ανθρώπους στο πλευρό της και ότι με τον δήμαρχο της Βέροιας Κώστα
Βοργιαζίδη καθημερινά χτίζει μια όμορφη συνεργασία. Μάλιστα, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια-Πρωτεύουσα Πόλη» τονίζει πως συμμετέχουν στην διοίκηση και βάζουν το δικό τους λιθαράκι. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της:
«Μπορεί να μην πήραμε το Δήμο Βέροιας, απολαύσαμε όμως το ταξίδι, έχοντας δίπλα μας υπέροχα παιδιά που δώσαμε μαζί έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Σήμερα χτίζουμε κάθε μέρα μια ωραία συνεργασία με το δήμαρχο μας, κύριο Κώστα Βοργιαζίδη, συμμετέχοντας στη διοίκηση προσφέροντας το δικό μας λιθαράκι στο δήμο μας».

6 σχόλια:

  1. Εσάς σάς φαίνεται όμορφη συνεργασία, σε κάποιους άλλους πάλι άσχημη και αποκρουστική συμπαιγνία. Αν το ήξεραν πολλοί ψηφοφόροι σας, δεν θα έκαναν τον κόπο να σας ψηφίσουν, ιδίως την α΄ και πολύ περισσότερο ούτε την β΄ Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι γράφουν ιστορία, διότι είναι η πρώτη φορά για τη Βέροια. Μέχρι τώρα δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά, αλλά στα δύσκολα θέματα θα φανεί η συνεργασία και προς το τέλος της θητείας τους. Και ακόμη δεν ήρθαν δύσκολα θέματα, ούτε το τέλος της θητείας τους. Οι καλές σχέσεις φαίνονται στις διαφωνίες.
    Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά υλικά! Καιρός να πάμε παρακάτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ την παραδέχομαι την Γεωργία "για το καλό του τόπου κλπ" που συνεργάζεται με τον δήμαρχο , οι άλλοι Παυλίδης & Μαρκούλης , προερχόμενοι από τον ίδιο χώρο Βλαζάκη , Χασιώτη , Ουσουτζόγλου (ΠΑΣΟΚ) , γιατί αντικρούουν , δεν σας προβληματίζει με αποτέλεσμα αυτοί να σκέπτονται μόνο για την καρέκλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει είπαμε το δούλεμα το έφαγαν οι δημότες του Δήμου Βέροιας και την άλλη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί, αλλά η ειρωνεία φέρνει οργή. Σταματήστε λοιπόν να ειρωνεύεστε του πολίτες. Εκτός αν ως συνεργασία εννοείτε ότι πληρωνόμαστε τον μισθό κάθε μήνα για να μην μιλάμε, τότε ναι έχετε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ