Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχωρεί και ο Ζλατάνος από τον Φίλιππο

Την αποχώρησή του από τον Φίλιππο ανακοίνωσε και ο τερματοφύλακας Νικόλας Ζλατάνος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο της Βέροιας, ενώ με δήλωσή του καλεί όλους όσοι εξακολουθούν να αγαπούν την ομάδα να μην παραμείνουν αμέτοχοι. Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Ζλατάνου: «Αποφάσισα φέτος έπειτα από έναν χρόνο αποχής από τον χώρο, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, να συνταχθώ στο πλευρό της νέας διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδος. Από τις πρώτες κιόλας επαφές κατάλαβα ότι πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι διαθέτουν μέθοδο, μεράκι και κυρίως πλάνο προκειμένου να ανοικοδομήσουν την ομάδα από το μηδέν.

Αγαπώ πολύ την ομάδα και θλίβομαι για την κατάσταση που επικρατεί την τελευταία πενταετία, καθώς και για τον διασυρμό που έχει υποστεί το όνομα της, απέναντι σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη χειροσφαίριση ανά την Ελλάδα. Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις οφείλω ανοιχτά να δηλώσω ότι δεν προτίθεμαι να αγωνιστώ στο Φίλιππο. 

Η κοινωνία της Βέροιας είναι μικρή, όλοι γνωρίζουν αλλά αποφεύγουν να ασχοληθούν βαθύτερα με την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδος. Πρωτίστως σαν οπαδός του Φιλίππου και μετέπειτα ως εν ενέργεια διεθνής αθλητής της χειροσφαίρισης καλώ όλους όσοι εξακολουθούν να αγαπούν τον Φίλιππο να ΜΗΝ παραμείνουν αμέτοχοι.

Ευελπιστώ η δήλωση αυτή να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας αλλαγής για τον σύλλογο. Με σεβασμό στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας χειροσφαίρισης της Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ