Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

40 ημέρες χωρίς τον «κόουτς»

Την Κυριακή το μνημόσυνο του Δημήτρη Γκίμα
Ήταν Σάββατο 16 Μαΐου το πρωί όταν η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Γκίμα «πάγωσε» όλη τη Βέροια. Έμοιαζε απίστευτο αλλά όσο περνούσε η ώρα όλοι συνειδητοποιούσαμε πως δυστυχώς η είδηση είναι αληθινή. Ο τεχνικός του
Φιλίππου είχε πεθάνει αιφνιδίως μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Βέροιας. Η καρδιά του τον πρόδωσε στα 55 του χρόνια. Δυο ημέρες μετά οι συγγενείς του, οι φίλοι του, πλήθος κόσμου και νοερά όλη η Βέροια, τον αποχαιρέτισαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες...

Την Κυριακή 21 Ιουνίου θα τελεστεί το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Δημήτρη Γκίμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας.


1 σχόλιο:

  1. Απιστευτο!! Ακομα και τωρα... Τιποτα δεν ειναι πλεον το ιδιο! Η μοναδικοτητα και η προσωπικοτητα αυτου του ανθρωπου θα επισκειαζει τα παντα...Αιωνια σου η μνημη coach!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ