Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ετοιμάζεις έξοδο για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος; Στάση στο «Coffee Go» και φύγαμε!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε και για πολλούς είναι ευκαιρία για εξόρμηση σε κοντινούς ή μακρινότερους προορισμούς. Και ποια είναι πάντα η πρώτη στάση που θα κάνεις στη Βέροια και θα αποτελέσει και την καλύτερη παρέα στο ταξίδι σου; Φυσικά η στάση στο σπιτάκι του «Coffee go», του πρώτου drive through καφέ της Βέροιας, για να πάρεις στο λεπτό τον καφέ σου ή το ρόφημα της αρεσκείας σου και το σνακ σου, χωρίς να χρειαστεί καν να βγεις από το αυτοκίνητο!

Μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, λαχταριστές σοκολάτες ζεστές ή κρύες, δροσερά milkshakes, γρανίτες και smoothies, σόδες, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και ζεστό ή κρύο τσάι. Και επειδή το ταξίδι σίγουρα θα μας ανοίξει την όρεξη... Στο «Coffee go» θα βρείτε και πολλές επιλογές σε αλμυρά και γλυκά σνακ, κρύα σάντουιτς, donuts, κρουασάν, πιτούλες και άλλα...
Αν πάλι θέλετε μια «ανάσα» πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, ή ψάχνετε ένα άνετο σημείο να σταματήσετε και να πιείτε μια γουλιά καφέ μέχρι να συναντηθείτε με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της παρέας, το «Coffee go» είναι το ιδανικό meeting point! Απολαύστε τον καφέ ή το σνακ σας με ασφάλεια, με τις απαραίτητες αποστάσεις, στο πολύ cozy περιβάλλον, είτε στα παγκάκια τύπου πικ νικ επάνω στο γκαζόν, είτε στο προστατευμένο από το κρύο και τη βροχή σαλόνι του «Coffee Go». Με άνετο πάρκινγκ, άψογη εξυπηρέτηση και γλυκά χαμόγελα!

Ξεκίνα λοιπόν την εξόρμησή σου με τον καλύτερο τρόπο, με μυρωδάτο, τονωτικό καφέ και σνακ, εύκολα, απλά και στο λεπτό, χωρίς να ψάχνεις πού να παρκάρεις, χωρίς σταμάτα - ξεκίνα και μπες - βγες, καθώς η παραγγελία και η παραλαβή γίνεται από τη θέση του οδηγού!

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ