Quantcast

http://picasion.com/

196 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα Σκόπια

Η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τότε που ξεκίνησε η επιδημία του κορωνοϊού καταγράφηκε σήμερα στην γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές, κατά τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 196 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ενώ οχτώ άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τη νόσο κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο. Προηγουμένως, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού είχε σημειωθεί στις 5 Ιουνίου, όταν είχαν καταγραφεί 180 κρούσματα. 

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται πλέον στα 3.895, ενώ των θυμάτων στους 171. Τα περισσότερα από τα 179 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφηκαν στα Σκόπια (90 κρούσματα) και στο Τέτοβο (45). 

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταγράφεται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και θυμάτων της Covid-19 στα Σκόπια και παρά το γεγονός ότι οι υγειονομικές αρχές αναφέρουν ότι οι εστίες κρουσμάτων είναι ελεγχόμενες, η ανησυχία μεταξύ του πληθυσμού της χώρας αυξάνεται όλο και περισσότερο, σημειώνουν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ