Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Τα σενάρια για την άνοδο

Σε περίπτωση που πέσει η αυλαία για φέτος στη Football League, η Βέροια δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ωστόσο είναι πιθανό να την πάρει με αναδιάρθρωση. Διαβάστε ορισμένες αναλύσεις των πιθανών «δρόμων» που φέρνουν προαγωγή στην
παραπάνω κατηγορία (εκτός αν προκριθεί κάποιο τρίτο σενάριο, που πάλι μπορεί να φέρνει τη «Βασίλισσα του Βορρά» μια κατηγορία μόνο κάτω από τη Super League 

1) Το μέλλον της Football League παραμένει άγνωστο, όμως αυτό που έχει γίνει ήδη γνωστό είναι η ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής και η ανάδειξη των πρωταθλητών στους 8 ομίλους.

Το σενάριο της αναδιάρθρωσης το οποίο «παίζει» περισσότερο τον τελευταίο καιρό είναι η συγχώνευση της Superleague 2 με την Football League. Επαναφορά της Football League ως δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας και δημιουργία δυο ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια.

Εάν αυτό υλοποιηθεί, τότε η Βέροια θα βρίσκεται στον βόρειο όμιλο της Football League της επόμενης σεζόν.

2) Το δεύτερο σενάριο είναι λίγο πιο σύνθετο και προϋποθέτει την παραμονή των κατηγοριών ως έχουν.

Αρχικά, αύξηση των ομάδων της Superleague σε 16, με άνοδο δυο ομάδων από την Superleague 2, αλλά κανέναν υποβιβασμό.

Στην συνέχεια δεν έχουμε κανέναν υποβιβασμό από την Superleague 2 και οι πρώτοι 8 της Football League (που είναι μέσα η Βέροια!) προβιβάζονται, αυξάνοντας τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας σε 18.

Στην Football League, δεν υποβιβάζεται επίσης κανείς και οι 8 θέσεις που έμειναν κενές, καλύπτονται από τους 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, διατηρώντας την κατηγορία στις 14 ομάδες.

Τέλος, σε περίπτωση που Α.Ο Κασσιόπη και Απόλλων Καλαμαριάς αποφασίσουν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχουμε 2 ακόμη προβιβασμούς από την Football League στην Superleague 2 (θέσεις 9-10) ενώ από την Γ’ Εθνική στην Football League προβιβάζονται οι δυο καλύτεροι δεύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ