Quantcast

http://picasion.com/

Θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου

Τι δήλωσε ο Διοικητής
«Από αύριο Πέμπτη 7 Μαΐου το ατσαλένιο ικρίωμα του τεράστιου γερανού που χρόνια τώρα βρίσκεται μπροστά από το έργο της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας, θα είναι παρελθόν». Αυτό ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διοικητής του
Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας. Όπως σχολίασε «μαζί με τον γερανό, παρελθόν αποτελεί πλέον η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και κυρίως οι μικροκομματικές σκοπιμότητες που στέρησαν εδώ και χρόνια από τους πολίτες της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής ένα τόσο σημαντικό έργο που από την πρώτη στιγμή διέθετε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
Και συνεχίζει: «Αν και είχαμε να παλέψουμε μ’ όλα τα προβλήματα της υγειονομικής κρίσης, δεν χάσαμε ούτε στιγμή. Με την συνεργασία των Κτιριακών Υποδομών που έχουν την επίβλεψη του έργου, την αμέριστη συνδρομή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και την στήριξη της 3ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας επιλύσαμε σωρεία προβλημάτων που στερούσαν την δυναμική των εργασιών. 

Στα τέλη Φεβρουαρίου σε μια παραγωγική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Δημήτρη Γιάνναρη βάλαμε τις νέες βάσεις για την επανεκκίνηση και την τελική πορεία του έργου. Λύσαμε χρόνια προβλήματα και στρεβλώσεις, επαναπροσδιορίσαμε στόχους και ιεραρχήσαμε προτεραιότητες για την επιτάχυνση των εργασιών ως την οριστική παράδοση. 

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου, στην αρχή της πανδημίας, με κλιμάκιο της ΚΤ.ΥΠ και επικεφαλής τον Σαρτζή Αναστάσιο Προϊστάμενο του τμήματος Ιατρικών Έργων της ΚΤ.ΥΠ, επιθεωρήσαμε τους χώρους και επικαιροποίησαμε τους νέους στόχους. Επιταχύναμε την παράδοση ηλεκτρομηχανολογικού και ιατρικού εξοπλισμού ενώ διασφαλίσαμε νέο κύκλο χρηματοδοτήσεων. 

Τον Απρίλιο με την συνδρομή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη επισπεύσαμε την παράδοση της οριστικής μελέτης για την αύξηση ηλεκτρικής ισχύος του νέου έργου. Μια μελέτη που κανείς τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν φρόντισε να ζητήσει για να περάσει το έργο στην τελική φάση ολοκλήρωσής του. 

Τη λύση της χρηματοδότησης δίνει και πάλι η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς το κόστος αυτού του εξαιρετικά σημαντικού υποέργου αναλαμβάνει εξολοκλήρου η Διαχειριστική Αρχή. Δεν μένουμε άλλο πίσω. Δεν συγχωρούμε όσους την προηγούμενη περίοδο χωρίς ίχνος ντροπής έπαιξαν μικροπολιτικά παιχνίδια με ένα έργο που είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την πρώτη ημέρα. Προχωράμε σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία μ’όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προσηλωμένοι και απόλυτα αφοσιωμένοι στο καθήκον και την αποστολή μας» κατέληξε ο Ηλίας Πλιόγκας.

11 σχόλια:

  1. Δηλαδή όλα εσείς τα κάνατε κύριε πλιογκα?Μπράβο σας !!!! ΗΡΩΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έργο δεν παραδόθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να γίνει ήρωας ο Τζιτζι.Ο καινουριος είναι μάλλον ικανός και το τρεχει.Για να δουμε τι θα γίνει στο τελος.Παντως αυτος ο γερανος ήταν πραγματι στοιχειωμένος.Παντως δουλευουν τα συνεργεια μέσα.Αυτό ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ανευθυνότητα του έργου δεν γνωρίζω, ας δοθούν στοιχεία... Αλλά για την φωτογράφιση των 5 μέσα σε 2 μέτρα...πώς λέγεται??
    Παράδειγμα προς μίμηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΦΕΥΓΕΙ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

      Διαγραφή
  4. τελικα παντα τα ιδια θα εχουμε. δεν θελουν να καταλαβουν οτι ολα γινονται (ή δεν γινονται) απο το λαο και για το λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξυπνήστε δεν θέλουμε νέα κτίρια και νέες πτέρυγες ..... παίζει κάτι σε ικανούς γιατρούς ..... από αυτούς έχουμε έλλειψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διοικητής - πολιτευτακος της σειράς αλλά και διοικητής Μαυρογυαλουρος. Ετσι αλλαζουμε σελίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριονοκορδέλα κανονική σας πέρασε. Εκκωφαντική μουγγαμάρα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για όσα λέει ο "πολιτευτάκος".Δεν βγήκε κανείς να το διαψεύσει.

      Διαγραφή
  7. ΥΠΕΡΟΧΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΛΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΙΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔΩ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτες τις χαζομαρες πληρωνει ο ΣΥΡΙΖΑ με δικο του εργολαβο τεσσερα χρονια εξουσια και χρηματα 90% απο το ΕΣΠΑ δεν μπορεσε να τελειωσει ενα Νοσοκομειο και περιμενατε να μας σωσει ;
    Συντροφια σας το ξαναλεω, σας εφεραν για να τελειωσετε 5 δουλειες Πρεσπες, Αιγαιο, Κυπριακο, καυσημα και μεταναστευτικο. Δεν προλαβατε να τις τελειωσετε ολες. Περασε η σειρα σας. Μετα απο 50 χρονια ξανα.
    Αυτοι που ειναι τωρα θα μας ριξουν σε αλλες περιπετειες, αλλα εσεις προδοσατε την αριστερα και το πληρωνετε. Εισασταν ανοικανοι και ανετοιμοι. Εσεις θελατε να διοικησετε με ανθρωπους σαν τον Καρανικα και τον Ζαχαρια. Για πες τε μου ρε συντροφια αυτους θα τους παιρνατε να δουλεψουν στην επιχειρηση σας αν τους πληρωνατε απο την τσεπη σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε ξύνεις πληγές.Δυστυχώς πολλοί που βρέθηκαν σε θέση ευθύνης δεν έκαναν μόνο "χαζομάρες" που επισημαίνεις.Ήταν και ανίκανοι.Δυστυχώς.Κι έρχεται τώρα ένας δεξιός και μέσα σ'ένα τρίμηνο κάνει όσα δεν έκαναν οι άνθρωποι που εμπιστευτήκαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια.Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.Να μαθαίνουμε.Αλλιώς...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ