Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/5 - 17/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13 Μαΐου στις 6:17 το πρωί ώρα Ελλάδας όπου και θα παραμείνει ως τις 28 Ιουνίου 2020. Ο Άρης, είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της λίμπιντο, είναι ένας “πύρινος” πλανήτης (κυβερνήτης του είναι ο Κριός) και όταν βρίσκεται σε ένα

υδάτινο ζώδιο όπως τον Ιχθύ, λειτουργεί πιο εσωτερικά, θα μπορούσαμε να πούμε και πιο “υπόγεια” , όμως με συναισθηματικό βάθος.Ο Άρης από τους Ιχθύες έχει την υπομονή να στήσει την σκακιέρα, να έχει υπομονή και να περιμένει να “χτυπήσει” για να κάνει στρατηγικά την τελειωτική κίνηση. Ο Άρης από αυτή την θέση δίνει την δική του μάχη, για τα όνειρα, τα ιδανικά, την ίαση, ενώ λειτουργεί με πράξεις θυσίας ή και υποχώρησης.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δίνει αέρα στις επικοινωνίες σου και σε βοηθά να ενταχθείς και πλέον σε μία καθημερινότητα γεμάτη επαφές, ιδέες, συζητήσεις αλλά και συναντήσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και υπάρχει νοσταλγία και αναπόληση στις σκέψεις σου ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για μία επαφή με άτομο του παρελθόντος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την διάθεση και την επιθυμία να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του παρελθόντος, να πεις αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι και να λύσεις διαφωνίες. Ωστόσο για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση, το διάστημα αυτό μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το διάστημα μπορείς να επεξεργαστείς καλύτερα ζητήματα των επαγγελματικών σου είτε και να προχωρήσεις σχέδια που είχαν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία καλύτερη περίοδο ενώ ευνοείσαι στην ροή νέων συμφωνιών.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά κάπως έντονα και νευρικά με τον Ερμή από το ζώδιο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο. Βρίσκεσαι σε ένταση αλλά και σε κόντρα για θέματα που συνδέονται με τα επαγγελματικά σου η τάση αυτή όμως δεν θα κρατήσει για πολύ! Συζητήσεις για θέματα οικονομικής φύσεων βαδίζουν τώρα σε μία καλύτερη πορεία. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) από τους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία, σε ωθεί να κάνεις επαναξιολογήσεις, δεν παύει όμως να νιώθεις ανασφάλεια και αστάθεια για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι προτεραιότητες σου αλλάζουν τώρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη. Εσύ καλείσαι τώρα να ξανασκεφτείς τι αξίζεις, τι εκτιμάς, τι αγαπάς και τι θέλεις να κρατήσεις κοντά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα (αυτή την Παρασκευή) σε βοηθά να προχωρήσεις σε επαφές, σχέδια, συμφωνίες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις προσοχή σε αγορές, κάποιες μπορεί να είναι άσκοπες ή μη συμφέρουσες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σημαντική η εβδομάδα για το ζώδιο σου αφού έχουμε τον Ερμή να περνά στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία τη και αυτή στο δικό σου ζώδιο. Κυρίαρχη είναι η επιθυμία σου να εκφραστείς, να κάνεις μετακινήσεις, να δεις αλλά και να γνωρίσεις κόσμο... Από την άλλη πλευρά έχεις την ανάγκη να γευτείς όλα όσα σου είχαν λείψει φροντίζοντας να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Απέφυγε ωστόσο τις επιπόλαιες αποφάσεις στα αισθηματικά και οικονομικά !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διψάς για περιπέτεια αλλά και έκφραση... Τα νέα της εβδομάδας είναι ευχάριστα και επιβεβαιώνεσαι μέσα από την αισθηματική σου ζωή. Σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι κατάλληλο το διάστημα για σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να πάρεις επαγγελματικές αποφάσεις (ιδιαίτερα την Τρίτη) αλλά και για να κινητοποιηθείς άμεσα σε νέα επαγγελματικά σχέδια (ο Άρης περνά στους Ιχθύες). Στα οικονομικά σου η εβδομάδα σε βοηθά να βρεις λύσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα βυθίζεσαι σε σκέψεις, σε απολογισμούς και προσπαθείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου κλείνοντας εκκρεμότητες. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου προχωρούν με πιο γρήγορους και ικανοποιητικούς ρυθμούς. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, αφήνει κάποιες επιθυμίες σου ανικανοποίητες ενώ η αισθηματική σου ζωή έχει τις προκλήσεις της. Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ και σε προτρέπει να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις και πάλι την ζωή σου σε μία νέα πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το μυστήριο, το παρασκήνιο, οι δεύτερες σκέψεις και η νοσταλγία. Ίσως μετανιώνεις για κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις ή έχεις ανάγκη από περισσότερο χρόνο για να μπορέσεις να κρίνεις κάποια δεδομένα. Πιο τυχερός στα αισθηματικά θα είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η νέα εβδομάδα σε κινητοποιεί στα επαγγελματικά σου και προχωρούν επιτέλους σχέδια, επαφές, εργασίες και εσύ είσαι ικανοποιημένος από την ροή που επανέρχεται. Στα οικονομικά σου είσαι αγχωμένος με όλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν όμως από τα μέσα της εβδομάδας σου φεύγει η ανησυχία.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και συγκρούσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή με εσένα να είσαι σε έναν εκνευρισμό (ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη). Γρήγορα το κλίμα θα αποκατασταθεί, αφού ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κοινωνική σου ζωή. Είναι η στιγμή που θα δεις φίλους, θα δικτυωθείς και πάλι, αλλά θα αρχίσεις να έχεις και σκέψεις ή επαφές που αφορούν την πορεία και εξέλιξη κάποιων επιθυμιών σου! Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου μπαίνουν τώρα σε μία περίοδο σκέψης και ηρεμίας (Κρόνος πλέον ανάδρομος). Ο Άρης από τους Ιχθείς, δημιουργεί πιέσεις για ζητήματα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο που βλέπεις επιθυμίες του παρελθόντος να γίνονται πραγματικότητα... Γεννιούνται όμως και μέσα σου ιδέες και συναισθήματα που η ρίζα τους ανήκει στο παρελθόν. Το κλίμα στην συντροφική σου ζωή βελτιώνεται, ενώ η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άνοδος, καταξίωση και σημαντικά βήματα ανέλιξης και επιτυχίας έρχονται για τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Εσύ που είσαι του 1ου δεκαημέρου κατασταλάζεις σε νέες σταθερές συνεργασίες, ενώ εσύ του 2ου δεκαημέρου διανύεις μία σχετικά ήρεμη εποχή για τα εργασιακά. Τα οικονομικά είναι ευάλωτα και οι χειρισμοί θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και από αυτή την θέση σε ωθεί να κουβεντιάσεις, να διαπραγματευτείς και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου και την πορεία τους. Ανησυχίες και καθυστερήσεις σε οικονομικά υπάρχουν αφού η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους. Ο Άρης περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, φέρνοντας συγκρούσεις σε θέματα σχέσεων / συνεργασιών. Μία πρόταση, είδηση ή πρόσκληση προς το τέλος της εβδομάδας θα αποτελέσει την ευκαιρία για να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναθεωρείς τους στόχους σου στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα αλλά δέχεσαι και μία μορφή ικανοποίησης αφού το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σου προσφέρει ενδυνάμωση και επιβεβαίωση μέσα από την εξέλιξη μίας ερωτικής επαφής / επικοινωνίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βαδίζουν με καθυστερήσεις και ίσως τώρα εσύ αναθεωρείς κάποια σχέδια ή αφήνεις κάποιες επιλογές πίσω, γιατί οι συνθήκες δεν σε ευνοούν. Τα οικονομικά σου δέχονται τις προκλήσεις τους.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα είσαι όλο επαφές, επικοινωνίες και... σούρτα – φέρτα... Σε αυτό άλλωστε θα σε βοηθήσει ο Ερμής που περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου ενισχύει σημαντικά τις επικοινωνίες σου και σε ευνοεί σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, συμφωνίες, νομικά έγγραφα, ταξίδια, επαφές με άτομα που είναι μακριά... Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) κινείται φαινομενικά ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων και αυτή με την σειρά της έρχεται για να σε κάνει να φιλοσοφήσεις με έναν τρόπο διαφορετικό την αισθηματικής ου ζωή. Τέλος, ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ και από αυτή την θέση φέρνει αρκετή δουλειά αλλά και ένταση στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας με διαφορά ηλικίας; Έρωτας από απόσταση; Έρωτας από το διαδίκτυο;;; Αν κάτι από αυτά είχε μείνει στη μέση να ξέρεις τώρα που η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη θα επανέλθουν αυτές οι καταστάσεις στο προσκήνιο και θα τις ζήσεις σε όλο τους το μεγαλείο. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να δεις τώρα σχέδια και επιθυμίες του χτες να γίνονται τώρα πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στους Ιχθύες και από αυτή την θέση εντείνει το πρόγραμμα της καθημερινότητας και της εργασίας σου και εσύ τρέχεις και δεν φτάνεις αγαπητέ μου Ζυγέ. Τα οικονομικά σου ωστόσο βαίνουν καλώς και μπορείς να καλύψεις κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να βρίσκεις λύσεις για θέματα οικονομικά και οικογενειακά, τακτοποιείς εκκρεμότητες και δίνεις λύσεις, σε αυτό σε βοηθά το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και από αυτή την θέση σε καλεί να δώσεις λύσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και ψυχολογικά λάθη ή απωθημένα. Ως το τέλος της εβδομάδας σου δίνονται σημαντικές λύσεις και ευκαιρίες συμφωνιών και επαφών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Ιχθύ και από αυτή την θέση ενισχύει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου ζωή... Η αισθηματική σου ζωή αποκτά δράση και συναίσθημα και εσύ λειτουργείς δυναμικά και κατακτητικά στα θέλω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία εβδομάδα καλή για να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις σε συμφωνίες και συζητήσεις που θα σου προσφέρουν μία σταθερότητα στα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά είναι μεταβαλλόμενα σου δίνεται όμως η ευκαιρία να τακτοποιήσεις χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων ενώ έχουμε την Αφροδίτη να γυρνά ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο. Όλα αυτά για σένα σημαίνουν ότι μπαίνεις σε μία περίοδο που έμφαση δίνεται στον τομέα των σχέσεών σου! Βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος, επαναξιολογείς ζητήματα των σχέσεών σου. Το διάστημα αυτό αλλάζουν τα θέλω σου, οι επιθυμίες σου, οι σχέσεις σου... αλλάζεις εσύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα για σένα Τοξότη μου αφού η Ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει «αέρα» για να έρθεις κοντά με ένα άτομο που βρισκόσουν σε απόσταση. Αν είσαι σε σχέση είναι μία καλή περίοδος για να επανεκτιμήσεις τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις βαθύτερα τι είναι αυτό που πραγματικά ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η περίοδος είναι ιδανική για να δεις εκ νέου κάποια ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι θετικές επιρροές και προς το τέλος της εβδομάδας σου δίνεται και μία καλή ευκαιρία για να ορθοποδήσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον Δία και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, σου δίνουν τον αέρα να απολαύσεις την στιγμή και να νιώσεις τυχερός αλλά και αναζωογονημένος. Ο Ερμής από τους Διδύμους και η Αφροδίτη ανάδρομη από την ίδια θέση, στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την εργασία, τις συνήθειες, την καθημερινότητά σου! Αλλάζει ο τρόπος της ζωής σου και οι απλές συνήθειές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε κάνει να αισθάνεσαι δύναμη, πληρότητα και... ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα. Είσαι από τα τυχερά ζώδια στα αισθηματικά για τις ημέρες που ακολουθούν και αυτή την εύνοια φρόντισε να την αξιοποιήσεις γιατί είναι σημαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ένα διάστημα που γίνονται ανακατατάξεις στην εργασία σου, τόσο οικονομικές, όσο και στις συνήθεις της εργασίας και αυτό μπορεί να σε αποδιοργανώνει. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως, μπορώ να πω ότι είσαι προστατευμένος από τις προκλήσεις της εποχής. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι κερδισμένος.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, από το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο σου και οι πιέσεις χαλαρώνουν και μπορείς να πάρεις ανάσα από τα συνεχόμενα προβλήματα που αντιμετώπιζες. Ο Ερμής από τους Διδύμους αλλά και η Αφροδίτη ανάδρομη από το ίδιο ζώδιο μιλούν για ερωτικές επικοινωνίες που έχουν άρωμα παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αναζωογονείται και μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να λύσετε διαφωνίες που σας απασχολούσαν την τελευταία περίοδο. Αν δεν έχεις σχέση τώρα μπορείς να προσμένεις μία επανασύνδεση που θα έχει πολύ καλή έκβαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γίνονται επιτέλους σταθερά βήματα για την αναστήλωση των επαγγελματικών σου και μπορείς να νιώσεις παραπάνω σιγουριά.Τα οικονομικά σου είναι σε αστάθεια και σε αδυναμία αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να προσέξεις λοιπόν την διαχείριση τους!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, οι θετικές όψεις του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Δία και τον Πλούτωνα δίνουν αυτό το διάστημα αέρα στις επικοινωνίες σου και σε βοηθούν να κινητοποιηθείς για να δεις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Η κοινωνική σου ζωή μπαίνει και πάλι σε δράση και εσύ χαμογελάς από ικανοποίηση. Το σπίτι,η οικογένεια και οι πολύ προσωπικές σου υποθέσεις μπαίνουν τώρα σε φάση σκέψεων και αναθεωρήσεων και σε αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομη από τους Διδύμους. Τέλος, ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου και σου δίνει ώθηση, να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή ανθίζει,υπάρχουν χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις αλλά και μία δική σου «τυχερή» στιγμή που σε αναζωογονεί και σου δίνει μία μορφή ικανοποίησης. Αυτή η στιγμή μπορεί να έχει άμεση σχέση με άτομο του παρελθόντος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι στήριξη στα σχέδια σου και μπορείς αυτό το διάστημα να επικοινωνήσεις και να βρεις λύσεις για επαγγελματικά ζητήματα που είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ