Quantcast

http://picasion.com/

Στην δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» - Τι δήλωσαν οι Βουλευτές Ημαθίας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, συνολικά 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των πολιτικών προσώπων και θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η
θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής. Τα πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν αφορούν τις μεταβολές στην οικογενειακή κινητή και ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρη Κουτσούμπα, Γιάνη Βαρουφάκη, Κυριάκο Βελόπουλο), καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και δημάρχων, καθώς και των οικονομικών διαχειριστών των κομμάτων.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση

ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Δήλωση

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση

ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση


ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δήλωση

Δείτε όλα τα Πόθεν Εσχες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, των υπόλοιπων αρχηγών πολιτικών κομμάτων, των βουλευτών και των υπουργών με κλικ εδώ.

7 σχόλια:

  1. Φτώχεια καταραμένη. Ο Έλληνας πολίτης εκτός από το έσχες, θέλει να ξέρει κυρίως το Πόθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι η democracy. Ή θα έχεις λεφτά ή θα έχεις το κόμμα να σε σμπρώχνει, αλλιώς δεν εκλέγεσαι. Αν έχεις και τα δύο, αυξάνονται οι πιθανότητες. Άμα εκλεγείς, μετά, τα ρουσφέτια νά 'ν' καλά!

      Διαγραφή
  2. Μην κλαιγεστε εμεις τους ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι παίρνουν επίδομα παιδιού και μέρισμα, κάνουν και δόσεις σε εφορίες κτλ για να γλυτώσουν φράγκα με ξεπερνάει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερίσματα και και επίδομα παιδιού ρε, αχαχχαχαχα ανέχονται να παίρνουν κοινωνικο μερισμαααααα. Σε λίγο θα πάνε και σε συσσίτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριοι του ποθεν εσχες...προταση την επομενη φορα βαλτε και μια στηλη για τα μαυρα επιδοματα απο βιομηχανιες, φιλους εργοδοτες, κυριως για τους πρωην εφοριακους και φυσικα τους λοιπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΎ ΡΕ ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΆ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ