Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με δύο εκπομπές συνεχίστηκε το Σάββατο η «ΣυνΚατeχηση» από τη Μητρόπολη Βέροιας

Το Σάββατο 16 Μαΐου το πρωί μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά», από τη σειρά εκπομπών διαδικτυακής κατήχησης «ΣυνΚατeχηση» που διοργανώνει η Μητρόπολη Βέροιας. Η εκπομπή είχε θέμα «Απόστολος Πέτρος. Ομολογία και Μετάνοια» και παρουσίασαν οι κυρίες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου και Σωτηρία Δημητροσοπούλου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής με θέμα: «Ξενάγηση στον Ορθόδοξο Ναό», την οποία παρουσίασαν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Τις εκπομπές μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr και από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias/. Ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλια μπορείτε να αποστείλετε στο email του Γραφείου Νεότητος neotita.imverias@hotmail.com.


Δείτε τις δύο εκπομπές:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ