Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί;

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και ώρα 18:00 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την
αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού COVID-19. Τα 13 θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:



ΘΕΜΑ
1ο :
Έγκριση ή μη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
ΘΕΜΑ
2ο :
Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (6η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.
ΘΕΜΑ
3ο :
Ορισμός πολιτικά υπευθύνου για την υλοποίηση του προγράμματος «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού-Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ Βαθμού-πιλοτική λειτουργία» της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη δημιουργίας νέου χωνευτηρίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βέροιας και ενημέρωσης των δημοτών.
ΘΕΜΑ
5ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εξωτερικοί χρωματισμοί 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη της επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου και 13ου Δημοτικών Σχολείων Βέροιας»
ΘΕΜΑ
7ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαπλάτυνση οδού Πιερίων από οδό Μανδηλαρά έως οδό Απόλλωνος»
ΘΕΜΑ
8ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή τοιχίων επί των οδών Επικούρου και Λάρνακας»
ΘΕΜΑ
9ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίου στον κεντρικό δρόμο Σφηκιάς».
ΘΕΜΑ
10ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου εμπορικού κέντρου».
ΘΕΜΑ
11ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γέφυρας στον Άγιο Νικόλαο Δοβρά».
ΘΕΜΑ
12ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία ΔΕ Βέροιας (2016)»
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην Σ.Φ.

1 σχόλιο:

  1. 359,46 km2 ν. Ημαθιας ορη ποταμοι καμποι θαλασσα , μερη του Μεγα Αλεξάνδρου (αφετηρία της μεγαλύτερης εκστρατείας), μερη βυζαντινα , μερη πολυπολιτισμικα και οι τοπικοι "αρχοντες" θα κάνουν συμβούλιο για 13 θέματα που θα έπρεπε να είναι ημερησίας διάταξης. αγαπημένη μου πολη αντι να είσαι ελβετικο καντόνι θα σε τρώει ο μαρασμός και η μιζέρια ένεκα του ραγιαδισμού και της ασχετοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ