Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επανεκκίνηση ακαδημιών στον Φίλιππο

Από την διοίκηση του Φιλίππου ανακοινώθηκαν τα εξής: «Μετά από δύο μήνες μπασκετικής απραξίας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιτρέπει την είσοδο των συλλόγων και κατ΄ επέκταση των αθλητών/τριων στις Αθλητικές εγκαταστάσεις, με συγκεκριμένα πρωτόκολλα υγιεινής. Σε πρώτη φάση δικαίωμα έναρξης αθλητικών δραστηριοτήτων έχουν αθλητές γεννημένοι μέχρι 31/12/2007. Οι μικρότεροι σε ηλικία δεν χρειάζεται να απογοητευθούν. Θα είναι οι επόμενοι ελπίζουμε άμεσα που θα ενταχθούν στην οργανωμένη αθλητική δράση. Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει όλους μας είναι η υγεία. Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι την αθλητική μας δραστηριότητα, πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες.

1ο βήμα : Διαβάζουμε τον ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΌ ΔΕΚΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΉ.

2ο βήμα : Ενημερωνόμαστε με τις Διευκρινιστικές Οδηγίες περί της συμπλήρωσης του εντύπου «Ιατρικό Ιστορικό για αθλητές/ τριες, αθλούμενους/ες και τεχνικό προσωπικό»

3ο βήμα : Εκτυπώνουμε και συμπληρώνουμε το έντυπο ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

4ο βήμα : Εκτυπώνουμε τα έντυπα Α) ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ & Β) ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ-ΗΣ και πηγαίνουμε στον Ιατρό (γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες), ο οποίος τα συμπληρώνει και μας τα επιστρέφει ως αποδεικτικό υγιής κατάστασης του αθλούμενου/ης για την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση. Τα έντυπα αυτά πρέπει ο αθλητής/τρια να τα προσκομίσει στον προπονητή κάθε τμήματος από Δευτέρα 25/5/2020 και μετά από συνεννόηση με τους προπονητές των τμημάτων.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται, καιρού επιτρέποντος, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις και σύμφωνα με όλα τα μέτρα ασφαλείας (αποστάσεις, απολυμαντικά, κλπ_)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ