Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φυσικό αέριο, τραπεζοκαθίσματα και επιστροφή στην κανονικότητα

Τρίτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης
Η 10η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2020 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Δευτέρας 25 Μαΐου. Πρόκειται για το τρίτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέροιας που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω

των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού, ενώ συμπίπτει με την πρώτη μέρα του 4ου σταδίου άρσης των μέτρων. Δήμαρχος, προεδρείο, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, πήραν τις θέσεις τους, άλλοι από τα σπίτια τους και άλλοι από τους χώρους εργασίας τους για να συμμετέχουν στη συνεδρίαση.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 6, με αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αλλά με την απαραίτητη απαρτία. Τον λόγο πήρε αρχικά ο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα, χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη το άνοιγμα της αγοράς προκειμένου να διορθωθούν τα όσα πλήγματα στην κοινωνία, την αγορά κτλ.
Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την απένταξη της Βέροιας από το φυσικό αέριο, πρόβλημα που όπως είπε ξεπεράστηκε με την άμεση επέμβαση όλων των ενδιαφερομένων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δυνατότητα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων εστίασης, με αφορμή τη σημερινή επαναλειτουργία, λέγοντας πως η πρώτη εβδομάδα θα είναι συμβουλευτική και εβδομάδα προσαρμογής από πλευράς δήμου προς τους καταστηματάρχες. 

Η συνεδρίαση εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά, με ισχυρή σύσταση του προέδρου να τηρηθούν οι χρόνοι, προκειμένου να μην ξεπεραστεί ο χρόνος όπως συνέβη στις δύο προηγούμενες τηλε-συνεδριάσεις.

3 σχόλια:

  1. 1)ο κυπραιος απο τις άγριες μέλισσες είναι απο την κατεχόμενη η από την ελεύθερη κυπρο?
    2)τι θα γίνει με το δούκα?
    3)που θα πάει η μενεγακη την επόμενη σαιζόν?
    4)θα κλείσουν οι ράδιο αρβύλα στην ερτ?
    5)θα κερδίσει ο παοκ την έφεση στο cas απο τον οσφπ?
    6)ο παοκ θα ενισχυθεί στα άκρα?
    7)θα πανε ιωαννιδου με την μπελα μαζι διακοπές στην μυκονο?

    άντε ρε Βεροιώτης εγώ θα γράφω τα θέματα του συμβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ Η ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ εσύ τρως συνεχώς άσπρο.
      Με την τεχνητή κρίση στο αέριο οι πολιτικοί πήραν το πολιτικό όφελος που ήθελαν, αφοί "κατόπιν ενεργειών τους" όλα τακτοποιήθηκαν.
      Εσύ όμως ακόμη κοιμάσαι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ