Quantcast

http://picasion.com/

Συμβολική διαμαρτυρία στην Ελιά διοργανώνουν οι καταστηματάρχες της Βέροιας

Θα «μιλήσουν» οι άδειες καρέκλες των μαγαζιών τους στο πάρκο
Στην πανελλήνια ταυτόχρονη συμβολική διαμαρτυρία «Empty Chairs - Άδειες Καρέκλες» 
θα συμμετάσχει το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαΐου 2020 τo Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης &
ψυχαγωγίας Βέροιας. Οι καταστηματάρχες και μέλη του Σωματείου της Βέροιας που θα συμμετέχουν, θα αφήσουν στο πάρκο της Ελιάς άδειες καρέκλες των μαγαζιών τους, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για την έλλειψη μέτρων για τον κλάδο τους που πλήττεται  λόγω της πανδημίας.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Σωματείου:

Λύση για την επιβίωση του κλάδου της εστίασης απαιτούν οι επαγγελματίες του κλάδου σε όλη την Ε.Ε., καθώς καλούνται να αποφασίσουν αν θα ανοίξουν ή όχι τα καταστήματά τους, υπό τα να δεδομένα - μέτρα που είναι τελείως ασύμφορα. Για αύριο Τετάρτη οργανώνεται μία πανευρωπαϊκή κίνηση διαμαρτυρίας υπό τον τίτλο Empty Chairs (άδειες καρέκλες).

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα, αναμένεται να λάβουν μέρος στην συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 20:00 το βράδυ. Οι επιχειρηματίες θα τοποθετήσουν στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου. Η εκδήλωση - διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού Empty Chairs.

Τo ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην διαμαρτυρία τονίζοντας:

«Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση - διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS - ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ»

To Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης & ψυχαγωγίας Βέροιας, θα συμμετάσχει στην συμβολική διαμαρτυρία EMPTY CHAIRS - ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ την Τετάρτη 6/05/20 στις 20.00 στην Πλατεία της Εληάς.

Όποιος καταστηματάρχης επιθυμεί να τοποθετήσει τις καρέκλες του σε αυτή τη συμβολική δράση, παρακαλείται να βρίσκεται στο πάρκο της Εληάς το αργότερο έως τις 6.00 το απόγευμα και να απομακρυνθεί από το σημείο καθότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων.

11 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΑΡΑΧΤΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ - ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 48-50ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ... ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου..σε σένα και Σ όλους όσους βγάζουν χολή.. ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ αυτή η πόλη έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω σε όλα.Αλλα κυρίως σε ανθρωπιά.

      Διαγραφή
    2. Έχει όμως απόλυτο δίκιο.

      Διαγραφή
  2. Διαμαρτύρονται και οι "επιχειρηματίες" του αέρα. Πουλούν νερό και ζάχαρη και νομίζουν πως προσφέρουν στην κοινωνία και την τοπική οικονομία με το να εξυπηρετούν τους άεργους και τους τεμπέληδες. Άντε πάτε να κάνετε μια αληθινή δουλιά, που όλο το κέντρο γέμισε καφενεία και έχει καταντήσει "τεμπελχαναγορά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην κυβέρνηση, να σας κλείσει όλους. Έπρεπε να μην ανοίξετε καθόλου, θέλετε και διαμαρτυρία. Να πάτε να δουλέψετε, μάθατε όλοι μια καφετέρια κ μπαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι αυτοί δηλώνουν 5 χιλιάρικα το χρόνο στην εφορία,έχουν κακοπληρωμένους υπαλλήλους να δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας.
    Τι παράγετε;
    Με τι συνεισφέρετε στην οικονομία;
    Παρασιτικά επαγγέλματα.
    ΥΓ.Οι αγρότες ψάχνουμε κόσμο για να εργαστεί μαζί μας,να δημιουργήσουμε χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ! αυτές οι καρέκλες σε αυτή την χωρά.

    ΥΓ η πανδημία δε τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα πράγμα θέλω να μου εξηγήσουν όλοι αυτοί, πως είναι δυνατόν να μην δουλεύουν τα μαγαζιά τους- όπως λένε- να κλαίγονται συνεχώς και να χρωστούν σε εφορία και ΙΚΑ κι από την άλλη τα μαγαζιά τους είναι γεμάτα και συνεχώς ή κάνουν ανακαινίσεις, ή ανοίγουν κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή Σας!υστερειτε νοημοσύνης Σ αυτήν την πόλη πραγματικά αλλά κ ανθρωπιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έχουμε δίκιο ούτε ντρεπόμαστε, ούτε ανθρωπιάς και νοημοσύνης στερούμαστε. Απλά λέμε την αλήθεια η οποία σας πονάει.

      Διαγραφή
  8. Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε με απήχηση στον κόσμο τώρα που είστε κλειστά και κάθεστε πηγαίνετε με τους υπαλλήλους σας να αραιώσετε στα χωράφια να βγάλετε κανένα φράγκο, να σας πούμε και μπράβο.
    Αλλά ποιος ; αν ήταν καλή η δουλειά θα δουλεύατε και εσείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ