Quantcast

http://picasion.com/

Σφοδρή επίθεση Τσιάρτα κατά ΠΑΜΕ

Ο Βασίλης Τσιάρτας, ο βετεράνος άσος της Νάουσας, της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας, μ' ένα μήνυμά του στο Facebook, ξέσπασε κατά συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ για την εργατική Πρωτομαγιά. Παρά το γεγονός ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ φόραγαν μάσκες και κράτησαν αποστάσεις στη συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά, ο Ημαθιώτης πρώην άσσος του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Facebook και έβαλλε εναντίον τους. «Για τους Σταλινιστές-Κομμουνιστές του κ@λ@@ τα έχουμε πει. Εδώ βλέπετε εν μέσω πανδημίας ένα ακόμη κρεσέντο υποκρισίας. Φυσικά στα αρχ@@@@ τους τα μέτρα απαγόρευσης… Και αντί όλα τα Μ.Μ.Ε. να τους περνάνε πριονοκορδέλα, το παρουσιάζουν ως ένα φυσιολογικό συμβάν. Η υποκρισία όμως βασιλεύει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τσιάρτας.

21 σχόλια:

  1. Ο (άνθρωπος)τα έχει χαμένα! Δεν ξέρει τι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XRHSTOS ANESTH ,,,,DEN TOUS MPORO TOUS KOUMOUNISTES, EPIDH EINE APHSTOI ,,,ALLA O FILOS TSIARTAS MHPOS KSEXASE NA SXOLIASH TON MHTSOTAKH THN PROTOPSALTH TON MPAKOGIANH ME THN PAREA TOUS PROTA ,,2 METRA 2 STATHMA EPIDH EINE PROSFATO TO KSEXASE MHPOS LEO MHPOS ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI OI BRISIES DEN EINE KALLO PRAGMA ,,,,EIPAME OI KKE EINE ZALIZMENOI OI ANTHROPOI O KYRIOS NA TOUS ELEHSH ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mipos an min sxoleiazei gia an min ton sxoliazoyn????alla opos eipe kapoios ta lamogia epibionoun s auti tin Chita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Milane Kai oi axristei ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι κάποτε κλοτσουσε ένα τόπι καλά δεν σημαίνει ότι και το μυαλό του είναι καλό. Μια λαϊκή παροιμία, απόσταγμα λαϊκής σοφίας χιλιάδων χρόνων λέει:ό, τι του φανεί του χαζο-Στεφανή. Εν ολίγοις, ο ηλίθιος βλέπει στα πράγματα αυτό που θέλει να δει ή αυτό που του επιτρέπει η νοημοσύνη του να δει. Κι επειδή η πατρίδας μας είναι μικρή και δη ο νομός Ημαθίας ακόμα μικρότερος και γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλό θα ήταν ο Τσιάρτας να αρχίσει να σκέφτεται - αν μπορεί--πριν μιλήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γραφικοί του πάμε αλλα και εσυ ανόητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν γράφει σε ίδιο χρόνο με Όπως μιλάει , πόση ώρα του πήρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν βαρέθηκε να γράφει Μ...,.; Εντάξει,το καταλάβαμε ότι όντας ακροδεξιός ,θέλει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κομμουνισμός είναι γέννημα του εβραιοσιωνισμού στην τσαρική Ρωσία και δημιουργήθηκε κατά του χριστιανισμού, τα έχουμε πει αυτά.
    Οι φώτο με τα αραιά συντρόφια ήταν μόνο εκείνη τη στιγμή για τις ανάγκες της προπαγάνδας. Στο υπόλοιπο της συγκέντρωσης ήταν κανονικά σα να μη τρέχει τίποτα.
    Υποκριτές και ψεύτες μια ζωή, όπως και η ιδεολογία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείχνει το επίπεδό του, τον φασισμό που κουβαλάει μέσα του. Ανάξιος σχολιασμού. Είναι για λύπηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ "ΟΦ ΣΑΙΤ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΠΕΝΑΛΤΙ" ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ( ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ. ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι είπε πάλι ,ο παλιός καλός Βορίδης του Γιδα....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βασιλακη μας τα εχεις κανει μπαλονια...δεν μας ενδιαφερει τι πιστευεις ..με γεια σου και χαρα σου...παψε να μας πριζεις ...εχεις γινει γραφικος....αν θελεις να γινεις πολιτικος πηγαινε στο μαντρι και ασχολεισου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ