Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε θέση μάχης απέναντι στο έγκλημα...

Στο πλευρό των πολιτών και στην φύλαξη των ευπαθών στόχων, όπως τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, ΕΛ.ΤΑ. καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εφορία κ.α. βρίσκονται καθημερινά δεκάδες αστυνομικοί στην Ημαθία. Το μεγαλύτερο βάρος ευθύνης πέφτει στις μάχιμες υπηρεσίες. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και σε θέση μάχης απέναντι στο έγκλημα. Με καθημερινές βάρδιες, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και με πληθωρική παρουσία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, καλλιεργούν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Ειδικά αυτήν την περίοδο, όπου τα μέτρα του lockdown χαλαρώνουν, έχουν εντείνει τις περιπολίες τους, διότι τα κλεφτρόνια... παραμονεύουν!

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά που κάνουν ότι κάνουν με όσα συμβαίνουν και εμείς μόνο αραχτοι από καναπέδες ξέρουμε μόνο να κρίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια και σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στους γύφτους κοταρες είναι όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι έρχονται για να σε σωσουν οταν σου ανοιξουν την πορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ