Η «Ψαροπούλα» επιστρέφει - Από Δευτέρα και πάλι κοντά μας!

Κοντά μας τόσα χρόνια καθημερινά στη Βέροια, για να απολαμβάνουμε όποτε θέλουμε, ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που στερηθήκαμε τη θαλασσινή της αύρα και τα νόστιμα πιάτα της, η «Ψαροπούλα» επιστρέφει επιτέλους από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου! Το
υπέροχο μπαλκόνι της «Ψαροπούλας» ανοίγει πάλι και μας περιμένει καθημερινά σε ένα όμορφο σκηνικό που θυμίζει κυκλαδονήσια. Με ολόφρεσκα και εκλεκτά ψάρια, από τα μικρά, που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι και συνοδεύουν υπέροχα το ουζάκι μας, μέχρι και τα μεγάλα, ιδιαίτερα ψάρια που μαγειρεύονται και σερβίρονται σωστά στην «Ψαροπούλα» και τα απολαμβάνουμε με ένα δροσερό κρασί.

Και φυσικά δεκάδες μεζέδες, ορεκτικά και σαλάτες. Με υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές, η «Ψαροπούλα» αποτελεί χρόνια τώρα τον νούμερο ένα ψαρο-προορισμό στη Βέροια. Η ψαριέρα της κρύβει καθημερινά εκπλήξεις και νοστιμιές για όλα τα γούστα. Θα την βρείτε καθημερινά στη Λ. Στρατού 23 στη Βέροια, στο νησιώτικο μπαλκόνι της ή στην κλιματιζόμενη αίθουσα.
Τηλ. 2331060199
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ