Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Βέροια

Την Εργατική Πρωτομαγιά τίμησαν το πρωί της Παρασκευής 1 Μαΐου 2020 στη Βέροια, τα μέλη του ΠΑΜΕ, με συγκέντρωση στο πάρκο της Ελιάς. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ημαθίας - Πέλλας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Στέλλα Ιακωβίδου, μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αντάρτη, από εκπρόσωποι της Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ, του Τ.Σ της ΚΝΕ και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας.


Φωτογραφίες, πληροφορίες: alli-apopsi.gr

12 σχόλια:

  1. Για αυτούς τους γραφικούς αριστερούς δεν ισχύουν οι νόμοι που λέει πως απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ?
    Για αυτούς τους ανθέλληνες που τιμούν την Πρωτομαγιά που καθιέρωσε ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα επέμβει ο εισαγγελέας η αστυνομία ?
    Για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες οι νόμοι και οι κυρώσεις ισχύουν όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ σταλινικών ΝΔ και σταλινικών ΚΚΕ υπάρχει αλληλεγΚύη*. Τί δεν καταλαβαίνεις;

      * Σωστά το έγραψα.

      Διαγραφή
    2. Ανέκαθεν η ΝΔ και το ΚΚΕ τα πήγαιναν καλά. Σε όλα τα επίπεδα (βουλευτές, συνδικαλιστές, κλπ). Εδώ και χρόνια επικρατεί η λογική "μη μας ενοχλείτε-στοχοποιείτε κι εμείς θα σας κάνουμε λάιτ-ανέξοδη κριτική". Πώς νομίζετε ότι λύθηκε το θέμα με τον καρατέκα του ΠΑΜΕ και τον αστυνομικό των ΜΑΤ. Η συνάντηση Μητσοτάκη - Κουτσούμπα λίγες ημέρες μετά τα "τακτοποίησε" όλα. Είδατε από τότε ξανά τον Μπογδάνο να κατηγορεί κανέναν του ΚΚΕ; Σιγή ασυρμάτου. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι και ο λαός κουτόχορτο.

      Διαγραφή
  2. Γι αυτους ο Κομμουνισμος ειναι ο νομος οτι θελουν αυτοι. Αφισες, πανό, φεϊ βολαν, πορειες παντου αυτοι ειναι ο νομος. Νομος ειναι το δικια του κομματος τους. Τα συντροφια τους απο Ρωσια κλπ τους εζησαν και τους πεταξαν στα "σκουπιδια". Ο κοσμος στην Ελλαδα τους βαρεθηκε γι αυτο και εμειναν στο 4-4'5% τοσα χρονια τωρα.
    Μεταξυ μας ειναι για λυπηση, διοτι εχουν τον κοσμο τους, ο οποιος ειναι περιπου 70 χρονια πισω. Αλλα ερχονται, αργα αλλα ερχονται. Υπομονη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι φίλε μου να εξαφανιστούν γιατί στην πατρίδα μας έφεραν μόνο καταστροφές, διχασμό και αίμα.

      Διαγραφή
    2. ΣΑΡΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

      Διαγραφή
  3. Πριν από λίγες ημέρες, όταν οι πιστοί ζητούσαν να συμμετέχουν στην περιφορά του Επιταφίου και στις εκδηλώσεις για την Ανάσταση, αυτοί οι λεγόμενοι αριστεροί ήταν που τους κατηγορούσαν για ανευθυνότητα και έκραζαν στα κανάλια την Κυβέρνηση για ατολμία στην περιφρούρηση της καραντίνας. Τώρα που αυτοί θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους, έχουν την απαίτηση να μην τους ενοχλήσει κανένας. Ποιοι, οι κρατικοδίαιτοι ψευτοαγωνιστές, που με ποσοστά 4-5% νομίζουν ότι θα επιβάλουν την άποψή τους σε όλους εμάς. Δήθεν υπερασπιστές της εργατιάς και της αγροτιάς, αλλά όλοι τους με θεσούλες στο Δημόσιο ή στα κομματικά όργανα με βαρβάτους μισθούς. Τρέμει το σφυροδρέπανο με την υποκρισία των σημερινών Κομμουνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει καμμιά χώρα στον πολιτισμένο κόσμο να έχει κομμουνιστικό κόμμα; Α, ξέχασα: Υπάρχει μία...Ναι, αυτή που φανταστήκατε. Πάντως στις άλλες Δημοτικές θα ψηφίσω τον υποψήφιο που θα πάει το άγαλμα στην πλατεία Καπετανίδη ή στο Προμηθέα ή όπου θέλει και πάντως όχι στη βιτρίνα της Πόλεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάτε καπιταλισμό και ράψτε το όλοι εσεις που σχολιάζετε πιο πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, χα! Μίλησε και το απολίθωμα.

      Διαγραφή
    2. "Φατε" & "ράψτε το όλοι εσεις που σχολιάζετε" (λεει ο κνιτης. καθαρα κομμουνιστικη αποψη.
      Τουλαχιστον μη μιλατε εκτιθεστε.
      Λενε οτι ο βηχας και το χρημα δεν κριβονται, προσθεστε και τον κομμουνισμο.

      Διαγραφή
  6. Τα κατάλοιπα του Κομμουνισμού στην Βέροια. Όλοι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και λοιποί γνωστοί τεμπέληδες. Η συνύπαρξη τους με το ιδεώδες του Σταλινικού και Μαοκικού Κομμουνισμού υπάρχει μόνο στην φαντασία τους. Καλοπερασάκηδες όλοι, θέλουν να δουλεύουν λίγο και να αμείβονται καλά. Ευτυχώς με το πέρασμα του χρόνου είναι όλο και λιγότεροι. Η φύση τα απόβλητα τα καθαρίζει από μόνη της. Σαπίλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ