Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανένας νέος θάνατος και 21 νέα κρούσματα

Την καθημερινή απογευματινή ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας, πραγματοποίησε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Η σημερινή ενημέρωση έγινε γραπτώς, μέσω δελτίου τύπου από το Υπουργείο Υγείας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Τσιόδρας, επιβεβαιώθηκαν 21 νέα κρούσματα στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 2.612. 593 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.991 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

36 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών, οι 8 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 88,9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε 0θάνατος, με τον συνολικό αριθμό θανάτων στη χώρα να ανέρχεται στους 140 (37 γυναίκες). Ο μέσος όρος των νεκρών είναι τα 74 έτη. 75 συμπολίτες μας εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί 77.251 τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ