Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτομαγιάτιες «καμπάνες» στην Ημαθία

Πόσα 150άρια και 300άρια έπεσαν... στο '90
Τελευταία 24ωρα μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και οι έλεγχοι της Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται. Ειδικά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, οι αστυνομικοί έλεγχοι στους δρόμους που οδηγούν εκτός αστικού ιστού ήταν εντατικοί σε ολόκληρη την Ημαθία, για την αποτροπή μετακίνησης εκτός νομού και άσκοπων μετακινήσεων εντός πόλης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr από την ΕΛ.ΑΣ., την Πρωτομαγιά βεβαιώθηκαν σε ολόκληρη την Ημαθία συνολικά 28 παραβάσεις. Από αυτές, οι 23 αφορούσαν παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις πεζών και οδηγών, εντός των ορίων του νομού, στους οποίους επιβλήθηκαν και τα αντίστοιχα πρόστιμα των 150€. Παράλληλα, εντοπίστηκαν 3 οχήματα που επιχείρησαν να μετακινηθούν εκτός της Ημαθίας, στα οποία επέβαιναν συνολικά 5 άτομα. Τόσο τους οδηγούς, όσο και στους επιβάτες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€, ενώ επιπλέον αφαιρέθηκαν οι πινακίδες των 3 οχημάτων για 60 ημέρες.

Από Δευτέρα 4 Μαΐου, η αποστολή SMS στο 13030 ή η συμπλήρωση της απαραίτητης φόρμας για τις μετακινήσεις μας μπορεί να καταργούνται, ωστόσο για τις μετακινήσεις εκτός νομού συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί.

1 σχόλιο:

  1. Μέσα στα ΙΧ θα μπορεί να είναι μια τετραμελή, τριμελη οικογένεια; ή ισχύει ο περιορισμός για δύο άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ