Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη εβδομάδα σταδιακής άρσης μέτρων - Πόσα πρόστιμα έπεσαν στην Ημαθία;

Η Δευτέρα 4 Μαΐου ήταν η πρώτη μέρα της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και η πρώτη μέρα που καταργήθηκε το 13033 και οι βεβαιώσεις για τις μετακινήσεις μας εντός Ημαθίας. Το «Μένουμε Σπίτι» έγινε «Μένουμε Ασφαλείς», με την χρήση μάσκας να μπαίνει στην καθημερινότητά μας,
αλλού υποχρεωτικά και αλλού ως ισχυρή σύσταση και την τήρηση αποστάσεων να είναι πλέον απαραίτητη και σε κάποιες περιπτώσεις υποχρεωτική. Ωστόσο, οι μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας συνεχίζουν να απαγορεύονται έως και τις 18 Μαΐου. Επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας, υγείας, τελετής και μετάβασης διαζευγμένων ή σε διάσταση γονέων προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους.

Την πρώτη εβδομάδα της σταδιακής άρσης των περιορισμών, από τη Δευτέρα 5 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr από την ΕΛ.ΑΣ., βεβαιώθηκαν στην Ημαθία συνολικά 47 παραβάσεις, οι περισσότερες για μετακίνηση εκτός νομού. Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις για μετακίνηση εκτός νομού, στις οποίες επιβλήθηκαν και τα αντίστοιχα πρόστιμα των 150€ και 5 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, όπου επίσης επιβλήθηκαν και τα αντίστοιχα πρόστιμα των 150€.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις για μετακίνηση εκτός νομού, την Τρίτη 5, την Τετάρτη 21, την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 2. Επιπλέον, την Τετάρτη βεβαιώθηκαν και 4 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ