Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδηγίες για τους αθλητές του εξέδωσε ο Φίλιππος

Μέτρα προστασίας και προετοιμασίας στον αθλητικό χώρο ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διασφάλιση της υγείας των αθλητών και των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, καθώς και τις οδηγίες ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους, που εκδόθηκαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δηλώνει ότι:

1. Η επιστροφή στη νέα κανονικότητα θα γίνει με μικρά βήματα, με γνώμονα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας του ατόμου.

2. Η επιστροφή στον οργανωμένο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό θα γίνει προοδευτικά σε τέσσερις (4) φάσεις. Σύμφωνα με την Φάση Β, δύναται η έναρξη εκγύμνασης αθλητών ομαδικών αθλημάτων, σε ατομικά προγράμματα, σε κλειστό χώρο (15 ετών και άνω).

3. Η Φάση Γ περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:
– Αθλητές συλλόγων από αθλήματα κολυμβητηρίου και κλειστών χώρων (κολύμβηση, μαχητικά αθλήματα, ομαδικά κλειστού χώρου).
– Μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.
– Διοργανώσεις χωρίς θεατές.

4. Η μετάβαση στην επόμενη φάση θα γίνεται μετά από εκτίμηση της πορείας της επιδημίας στο γενικό πληθυσμό και τη συμμόρφωση με τα μέτρα προστασίας και θα ανακοινώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με νέα απόφαση.

Αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλοι του Συλλόγου. Με αίσθημα ευθύνης, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς εφησυχασμό. Σήμερα, εισερχόμαστε σε μία νέα πραγματικότητα. Την αντιμετωπίζουμε με ωριμότητα, προσοχή, υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη.

Για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διασφάλιση της υγείας των αθλητών και των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους, καθορίζονται τα ακόλουθα μέτρα,τα οποία για διευκόλυνση απεικονίζονται στο σχεδιάγραμμα. 

Η Διοίκηση παρακολουθεί συνεχώς τη δυναμική της επιδημίας και θα προσαρμόζει τα μέτρα στις νέες καταστάσεις, ακολουθώντας αυστηρά τις ισχύουσες οδηγίες της Πολιτείας και τα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19. Η μετάβαση στην επόμενη φάση θα ανακοινώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Μένουμε ασφαλής σήμερα και ετοιμαζόμαστε να γυμναζόμαστε με ασφάλεια αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ