Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πράσινο φως» για την αναδιάρθρωση

Δόθηκε και επίσημα το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση αναδιάρθρωσης. Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει από την πρόσφατη συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ. Και αυτό διότι οριστικοποιήθηκε η άνοδος των οκτώ πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που σημαίνει ότι θα πρέπει πλέον να… δημιουργηθεί χώρος στην πιο πάνω κατηγορία για να μπουν οι επιπλέον τέσσερις ομάδες που ανεβαίνουν. Υπενθυμίζουμε ότι βάσει της προκήρυξης έπρεπε να ανέβουν τέσσερις πρωταθλητές μέσα από παιχνίδια μπαράζ αλλά τώρα ανεβαίνουν όλοι χωρίς μπαράζ. Είναι φανερό πως πρόθεση της ΕΠΟ είναι να πραγματοποιηθεί μια αναδιάρθρωση στις κατηγορίες και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι κάτι το οποίο από εδώ και πέρα μάλλον πρέπει να θεωρείται μονόδρομος.

Παράσταση και στον φάκελο αδειοδότησης

Ένα επιπλέον σημαντικό σημείο που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της Ομοσπονδίας είναι και αυτό που σχετίζεται με τους φακέλους αδειοδότησης των ομάδων της Football League. Η Εκτελεστική Γραμματεία αποφάσισε να δώσει παράταση δεκαπέντε ημερών στην υποβολή των φακέλων και έτσι οι ομάδες θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν. Και είναι και λογικό καθώς αν γίνει αναδιάρθρωση, τότε οι ομάδες θα πρέπει να ετοιμάσουν έναν φάκελο για τη Super League 2, δηλαδή για την πιο πάνω κατηγορία.


Είναι φανερό λοιπόν πως η Ομοσπονδία έχει πάρει ξεκάθαρα την απόφασή της για την αναδιάρθρωση και από εδώ και πέρα αυτό που θα έχει σημασία να δούμε είναι ποιος είναι ο τρόπος που θα γίνει αυτή η νέα διάρθρωση των κατηγοριών. Θα είναι όπως θέλει η Football League και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής ή όπως επιθυμεί η Super League 2; Αυτό είναι το πιο κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί πολύ έντονα όλους τους παράγοντες των ομάδων και η απάντηση του οποίου αναμένεται να κρίνει κατά πολύ και το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ