Τρεις τρόποι για να μη σκληραίνουν οι πετσέτες σας

Χρήσιμες συμβουλές για κάθε νοικοκυρά
Πολύ συχνά, οι καινούριες πετσέτες μας, χάνουν την καθαρή υφή τους και σκληραίνουν ακόμη και μετά από δύο με τρία πλυσίματα. Τις περισσότερες φορές, ίσως φταίει ο τρόπος με τον οποίο τις πλένουμε και γενικά όπως τις συντηρούμε στους
διάφορους χώρους που τις αποθηκεύουμε. Διαβάστε παρακάτω, τρεις σημαντικούς τρόπους έτσι ώστε να τις διατηρείτε αφράτες για περισσότερο.
  • Όταν κάνετε μπάνιο και σκουπίζεστε μην ξεχνάτε να αφήνετε τις πετσέτες σας να στεγνώνουν φυσικά, όχι μέσα στο μπάνιο. 
  • Πλένετε τις πετσέτες σας στους 30-40 βαθμούς Κελσίου. Αν τις πλένετε σε περισσότερους βαθμούς τις σκληραίνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε. 
  • Μη χρησιμοποιείτε πολύ μαλακτικό. Χρησιμοποιώντας μαλακτικό ρούχων είναι σαν να βάζετε υπερβολική ποσότητα μαλακτικό στα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Το στρώμα που δημιουργεί κρατάει περισσότερη ώρα την υγρασία μέσα στις ίνες και η περισσότερη ώρα που χρειάζεται η πετσέτα να στεγνώσει, την σκληραίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ