Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιο καλοκαίρι; Χαλάζι χτύπησε την Ημαθία

Τι και αν μπήκαμε στην καλοκαιρινή περίοδο και όλοι αναμένουμε ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας για να την κάνουμε σε κάποια παραλία της Πιερίας ή της Χαλκιδικής, ο καιρός έχει διαφορετικά σχέδια. Πιο συγκεκριμένα, ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαΐου στην
Ημαθία. Υπήρξαν πολλές βροχές, καταιγίδες, ακόμα και χαλαζοπτώσεις σε αρκετά σημεία του νομού. Την δίνη της κακοκαιρίας δέχθηκαν τα χωριά του δήμου Βέροιας (Άγιος Γεώργιος, Αγία Μαρίνα). Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ένα ξαφνικό χαλάζι χτύπησε την περιοχή. Το χαλάζι ήταν έντονο, ενώ υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως έκανε ζημιές στις καλλιέργειες των αγροτών.

4 σχόλια:

  1. Ετοιμαστείτε για μεγάλη πείνα! Καταστράφηκαν τα πάντα στον κάμπο. Τελειώσαμε δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα! Κρίμα τόσος κόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η κακοκαιρία σάρωσε την Ημαθία και οι αγρότες βλέπουν τις καλλιέργειες τους να καταστρεφονται μα ολική καταστροφη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χαλάζι πέφτει συνήθως προς το τέλος της άνοιξης και φυσικά το καλοκαίρι.Άρα δεν είναι καθόλου παράξενο. Άλλη μια πληγή για τον πολύπαθο κάμπο της Ημαθίας.
    Φρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ