Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο Δημήτρης Μόρας

Καλό Παράδεισο!
Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Ημαθίας, η ξαφνική είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μόρα. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 63 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπήρξε για πολλά χρόνια πετυχημένος επιχειρηματίας
(κατείχε την εταιρία «Ήχος Μόρας», ενώ είχε έντονη δράση στην κατασκευή οικοδομών, καθώς διέθετε γραφείο κτηματομεσιτικό. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και είχε δύο παιδιά. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στη Νάουσα. Λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Φιλίππου

«Ο Πρόεδρος, η διοικούσα επιτροπή, οι προπονητές και οι παίκτες του τμήματος καλαθοσφαίρισης Φιλίππου Βέροιας, εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον πρώην αθλητή της ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου Ηλία Μόρα και την οικογένειά του για την απώλεια του πατέρα του. Ευχόμαστε στον ίδιο και στους δικούς του ανθρώπους δύναμη και κουράγιο».

6 σχόλια:

  1. Καλιγας ταξίδι φίλε Δημήτρη. ..Καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ταξίδι φίλε Δημήτρη. ..Καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη φίλε μου προχθές μαζί τα λέγαμε και ήσουν μια χαρά.τι κακο νεο μας έφερες ξαφνικά.καλο δρομο και να είσαι κ εκεί με το χαμόγελο σου κ την θετική σου ενέργεια που παντα ειχες.καλο παράδεισο κ κουράγιο στους δικούς σου.τα θερμά μου συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλο παραδεισο Τακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ