Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παναγιώταρου: Σου δείχνει τον πιο στυλάτο τρόπο να κρύψεις τη ρίζα στα μαλλιά

Η fashionista Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρήκε την ιδανική λύση για να μην φαίνεται η ρίζα των μαλλιών, τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά. Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, αφού η καραντίνα έχει οδηγήσει τα ινστιτούτα περιποίησης στο κλείσιμο, με σκοπό την
προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19. Όμως, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατόρθωσε να βρει τον πιο trendy τρόπο για να κάνει το πρόβλημα πιο ελαφρύ. Έτσι, λοιπόν, έβγαλε τα κατάλληλα αξεσουάρ από τη συλλογή της και έκρυψε τη ρίζα της, παραμένοντας in fashion. Τι έκανε; Φόρεσε τα κατάλληλα καπέλα, τα οποία είναι και μέσα στη μόδα φυσικά και με αυτόν τον τρόπο έδωσε λύση σε όλες όσες έχουν θέμα! Μάλιστα, σου δίνει και ιδέες για trendy ανοιξιάτικες εμφανίσεις, μες σύνολα που ίσως θα θελήσεις να υιοθετήσεις. Δες παρακάτω τις προτάσεις της:




2 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο . Τέτοια δημοσιογραφία μόνο για Pulitzer είναι . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ένα μηδέν προσπαθεί να γίνει νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ