Quantcast

http://picasion.com/

Το οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» μας προσκαλεί για μια... «βόλτα» στο κτήμα του!

Δείτε στο βίντεο
Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι με προϊόντα δικής του παραγωγής, ολόφρεσκα ζαρζαβατικά που καλλιεργούν στο κτήμα τους με φροντίδα και μεράκι και προπάντων με
μεγάλη προσοχή. Οι παραγωγές «Μανουσαρίδη» ποτίζονται και καθαρίζονται με πόσιμο νερό από τις Σαραντόβρυσες, διατηρώντας έτσι στα προϊόντα άριστη ποιότητα. Τα ζαρζαβατικά συλλέγονται και έρχονται στο οπωροπαντοπωλείο ολόφρεσκα και περιποιημένα, για να φτάσουν στο πιάτο μας νόστιμα, με σπιτική ποιότητα και φυσικά στις χαμηλότερες τιμές. Γι' αυτό και αποτελούν πάντα την κορυφαία επιλογή, τόσο στο οικιακό μαγείρεμα όσο και για τους επαγγελματίες σεφ που επιλέγουν με προσοχή την πρώτη ύλη που θα χρησιμοποιήσουν.

Επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στη Μάρκου Μπότσαρη 51 ή με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο... «επισκεφθείτε» το κτήμα όπου μεγαλώνουν κάθε εποχή όλα τα διαλεχτά ζαρζαβατικά που θα βρείτε στους πάγκους του.



Ελάτε λοιπόν στο κατάστημα «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης» στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51 και γεμίστε το τραπέζι της οικογένειά σας με ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα διαλεχτά, πάντα στις καλύτερες τιμές!

Η καθημερινή μας στάση
Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, παγωτίνια κιλού, προϊόντα ψυγείου, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής. Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!


Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742
Βρείτε μας στο facebook: Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα παραγωγή «Μανουσαρίδη» που μεγαλώνει στο κτήμα στη Βέροια:
Κολοκυθάκια, μελιτζάνες μακρουλές, φλάσκες και τσακώνικες, πιπεριές φλωρίνης, γεμιστές, για τηγάνι και καυτερές, ντομάτες ekstasis, αγγούρια και καυτερές. Ενώ ήδη όλο το χειμώνα θα βρούμε στο οπωροπαντοπωλείο, μαρούλια σγουρά και κρεμμυδάκια από τη κτήμα μας... στο πιάτο σας!














Δείτε φωτογραφίες από το οπωροπαντοπωλείο στη Μάρκου Μπότσαρη 51:











1 σχόλιο:

  1. κάτι τέτοια βλέπεις και ελπίζεις. αν ρωτησεις τετοιους ανθρωπους να δωσουν συμβουλες στο αγροτικο περισσότερα θα εχουν να προσφέρουν από τους "μανατζερσ" που μονο φτωχοποιηση εχουν φερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ