Quantcast

http://picasion.com/

Νωρίτερα θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά

Για τη νέα σχολική χρονιά καθώς και για την δεύτερη φάση επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, με την επανέναρξη των δημοτικών, μίλησε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη. Αναφορικά με την επανέναρξη των δημοτικών σχολείων η ίδια τόνισε «μετά τις 20 Μαΐου θα είναι η κρίσιμη εβδομάδα για να ληφθούν αποφάσεις για το άνοιγμα και αυτών των σχολείων ή όχι. Δεν υπάρχει σενάριο για άνοιγμα μόνο για την Ε και ΣΤ Δημοτικού. Η πορεία του ιού δείχνει θετικά στοιχεία για να γυρίσουμε όλοι σταδιακά στην καθημερινότητα. Μετά λοιπόν και την προσεχτική αποτίμηση των οδηγιών από τους ειδικούς, θα αποφασίσουμε». 

Παράλληλα, μιλώντας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η οποία κάθε χρόνο, ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου υπογράμμισε πως «υπάρχει πρόθεση να ξεκινήσει νωρίτερα η νέα σχολική χρονιά και συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Ας περιμένουμε τους ειδικούς και εμείς θα είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε τις οδηγίες». 

Αναφορικά με το μάθημα μέσω κάμερας τέλος απάντησε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Αφορούν κλειστές ψηφιακές τάξεις ή μόνο την παράδοση του μαθήματος. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να διαφυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα.

1 σχόλιο:

  1. Ας το σκεφτούν καλά πιο νωρίς να ανοίξουν τα σχολεία γιατί πιστεύω δεν θα έχει πολύ ανταπόκριση με το κλείσιμο των καταστημάτων κ την λειτουργία των σούπερ μάρκετ οι άδειες που δικαιούνται όλες θα πάνε πίσω για αυτό κ τον Σεπτέμβριο πόλοι θα είναι διακοπές με τα παιδιά τους κυρία κεραμεως πέρασαν τόσο δύσκολα που κ αυτοί που δεν δούλευαν κ αυτοί που δουλεύουν έχουν παιδιά κ θα πάνε διακοπές ας κάνουν μάθημα μόνοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ