Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/5 - 24/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η εβδομάδα κυλάει υπό την επίδραση του ήλιου που από την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σχηματίζει μία ελπιδοφόρα και ομολογουμένως τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω! Πολλά όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται, ενώ αρκετές από τις αισιόδοξες επιθυμίες μας θα εκπληρωθούν! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δραστηριοποιηθούμε σωστά, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να αρπάξουμε την τύχη που έχουμε δίπλα μας!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα μπορείς και θα καταφέρεις να προβείς σε σταθερές συμφωνίες και επαφές που θα σε βοηθήσουν να βάλεις γερές βάσεις για τα μετέπειτα σχέδιά σου! Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους πες ναι σε προτάσεις, προσκλήσεις ή ακόμα και σε μία σύντομη μετακίνηση που θα είναι αναζωογονητική. Η παγίδα των ημερών αφορά το εξής: Άθελα σου και πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις λόγια επιπόλαια που μετά θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη Ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει αναμνήσεις, επικοινωνίες και σκέψεις που έχουν να κάνουν με το ερωτικό παρελθόν σου! Μία είδηση θα σου προσφέρει ικανοποίηση και ελπίδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλές ιδέες αλλά και συζητήσεις στα επαγγελματικά σου και μπορείς αυτές τις μέρες να πάρεις σταθερές αποφάσεις για τη πορεία σου, αρκεί να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς! Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου όπου αναζητάς τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να ανεφοδιαστείς ή και να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου! Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Δεν παύει ωστόσο να κυριαρχούν και οι συναισθηματικές ανασφάλειες δεδομένου ότι η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στους Διδύμους! Δείξε προσοχή στην επιλογή φίλων, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σταθεροί για να τους εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όνειρα, σχέδια και επιθυμίες... ναι τα βλέπεις πολύ ρομαντικά αυτή την εβδομάδα και έχεις την επιθυμία να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Δεν παύει όμως να επανεκτιμάς και καταστάσεις και να νιώθεις ότι έχεις δώσει πολλά σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή εποχή να αναζητήσεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις την οικονομική και επαγγελματική σου σταθερότητα και οι ιδέες ή οι επαφές υπάρχουν. Προσοχή στα οικονομικά σου αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, μία νέα σελίδα ανοίγεται μπροστά σου και εσύ τώρα μπορείς να δομήσεις πολύ καλύτερα τη ζωή σου και να κάνεις σημαντικές ενάρξεις που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω, να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά και να πετύχεις πράγματα που εδώ και καιρό ήθελες. Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου, σου προσφέρει ανανέωση! Η παγίδα της εβδομάδας είναι ότι πολλές φορές μπορεί να εξιδανικεύσεις ή και να υπερεκτιμήσεις ανθρώπους και καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν δράση, συναίσθημα, σασπένς... Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο σου ωστόσο, μπλέκει το χτες, το σήμερα και τις σκέψεις για το αύριο και ίσως βρεθείς αρκετά διχασμένος για το τι θέλεις να έχεις στο πλευρό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή εποχή να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να κουβεντιάσεις, να συμφωνήσεις να προσέξεις ωστόσο τους οικονομικούς όρους κάθε συμφωνίας. Στα επαγγελματικά σου αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου, στα οικονομικά σου την εγκράτεια σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες και να καθαρίσεις το τοπίο της προσωπικής σου ζωής! Κάποιες καταστάσεις που σου προκαλούσαν άγχος και εκνευρισμό βρίσκουν λύσεις, ενώ ζητήματα που σε κούραζαν ψυχικά ή και σωματικά αντιμετωπίζονται και λύνονται μέσα στις μέρες που ακολουθούν! Την προσοχή σου ωστόσο στα ερωτικά αδιέξοδα γιατί έχεις μία ροπή αυτό τον καιρό να κολλάς σε ιστορίες που δεν σου αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νοσταλγείς μία παρελθοντική ιστορία κατά βάθος όμως γνωρίζεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο ή ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα εσύ επιθυμείς... Από την άλλη πλευρά δέχεσαι εύνοια για κάτι νέο, επομένως μην μένεις με δεμένα τα χέρια περιμένοντας κάτι που ανήκει στο χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα εργασιακά, να ολοκληρώσεις ζητήματα που είχαν μείνει στη μέση και να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Κάποια έγγραφα επαγγελματικά σου δίνουν λύσεις και σε οικονομικά!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα σε φέρνει σε επαφή με φίλους και ανθρώπους που είναι σημαντικοί και μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σου! Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους σταθεροποιείς φιλίες, σχέσεις, συνεργασίες ενώ κατακτάς επιθυμίες που ήταν καιρό μέσα σου και όλο κάτι γινόταν και μένανε πίσω. Προσοχή ωστόσο σε επενδύσεις οικονομικές αλλά και σε μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η ώρα να ικανοποιήσεις επιθυμίες που ήταν εμποδισμένες, να ικανοποιηθείς από την εξέλιξη μίας παλιάς ερωτικής ιστορίας και να χαμογελάσεις αφού επιτέλους υπάρχει η δυνατότητα να περάσεις καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγχώνεσαι για την εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών σου όμως τα σχέδιά σου προχωρούν επιτυχώς. Τα έξοδα δεν λείπουν και αποτελούν πηγή αποσυντονισμού και εκνευρισμού!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα σηκώνεις τα μανίκια και εργάζεσαι με κόπο και προσπάθεια προκειμένου να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία σειρά. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναλαμβάνεις καθήκοντα εργασιακά και σου δίνεται τώρα το κίνητρο για να κάνεις μία νέα αρχή! Ωστόσο, η παγίδα της εβδομάδας αφορά τις επιλογές επαγγελματικών συνεργατών, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες καθυστερήσεις σε στόχους που έχεις θέσει για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τις ημέρες που ακολουθούν βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου πολύ ρομαντικά και ίσως ένα άτομο έχει καταφέρει να σε γοητεύσει αλλά και να σε πλανέψει ... Οι μέρες αυτές που διανύουμε ωστόσο φέρνουν και αυταπάτες ή και ψέματα που εντέλει μπορεί να μπερδέψουν, για αυτό κρατήσου και μην κάνεις για την ώρα μεγάλα σχέδια ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις τις βάσεις για να κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, όμως παλεύεις μόνος, το προσπαθείς μόνος και ίσως κάποιες στιγμές καθυστερείς ή μπερδεύεσαι και συγχύζεσαι γιατί δεν δέχεσαι την υποστήριξη που θα θελες από το περιβάλλον σου! Τα οικονομικά είναι με αστάθειες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μία αισιόδοξη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αφού η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους είναι αρκετά επεκτατική και σου δίνει ώθηση για να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδιά σου! Ευνοούνται οι εξελίξεις σε ζητήματα νομικά, εκπαιδευτικά, έγγραφα, συμφωνίες, αλλά και γνωριμίες... Μέσα σου υπάρχει αυτός ο σπινθήρας αυτό τον καιρό που σε ωθεί να κάνεις σχέδια ή και να θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά παιχνίδια έρχονται αυτή την εβδομάδα για να σε ξεσηκώσουν, να σε βγάλουν από την ρουτίνα, να σε ωθήσουν να καλύψεις κενά που είχαν μείνει ως κατάλοιπα του παρελθόντος και επιτέλους να περάσεις καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο που κουράζεσαι και αποσυντονίζεσαι από τα πολλά πράγματα που πρέπει τώρα να διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις και ευκαιρίες!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα και με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ηρεμείς ψυχολογικά, βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα που σε πόνεσαν, ενώ τακτοποιείς επιτέλους οικονομικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Ζητήματα οικογενειακά λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ανάγκη σου να δώσεις άνευ όρων αγάπη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας που θα σε κάνουν ευάλωτο και ευαίσθητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική δράση αναμένεται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου αφού τόσο το Άρης από τους Ιχθείς, όσο και ο Ποσειδώνας, εγγυώνται μέρες γεμάτες ρομάντζα και ερωτικά τερτίπια! Δεν σου κρύβω ότι τώρα θα ξυπνήσει ένα σεξουαλικό πάθος του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που είχαν μείνει σαν βραχνάς το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν λύσεις και ευκαιρίες αρκεί να μην παρασυρθείς σε επιπόλαια έξοδα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που γίνεται αυτή την εβδομάδα δίνει αέρα και ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Είναι ένα καλό διάστημα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή να καλωσορίσεις έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σου! Σημαντικό ωστόσο είναι να γνωρίζεις πολύ καλά τι θέλεις και να μην μπλεχτείς σε πολλές επιλογές σε ότι και αν κάνεις! Τα διλήμματα και η αναβλητικότητα από μεριάς σου μπορεί εντέλει να σταθούν μία μεγάλη παγίδα αυτές τις μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με το ερωτικό χτες και εσύ τώρα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θέλεις: Ένα νέο άνθρωπο στη ζωή σου ή τα παλιά, σταθερά και σίγουρα! Την απάντηση δεν μπορείς να την δώσεις εύκολα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο όπου μπορείς εποικοδομητικά να στηρίξεις και να συνεχίσεις συνεργασίες που ήδη υπάρχουν στην ζωή σου. Δεν είναι η περίοδος καλή για να τολμήσεις σε μία νέα πολλά υποσχόμενη επαγγελματική συνεργασία. Οι οικονομικές πιέσεις αντιμετωπίζονται!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα είναι ιδανική για να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, την φυσική σου κατάσταση και να νιώσεις περισσότερη ευεξία! Νέες δραστηριότητες τώρα ξεκινούν όπου σε βοηθούν να νιώσεις πιο ασφαλής, σταθερός και σίγουρος για την πορεία σου! Δείξε προσοχή σε έγγραφα ή και συζητήσεις, γιατί άθελά σου μπορεί να βιαστείς και να αμελήσεις ή να κρίνεις λάθος κάποια δεδομένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήσυχη από γεγονότα και εξελίξεις είναι η νέα εβδομάδα για τα αισθηματικά σου! Αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα ζητήματα καρδιάς και επικεντρώνεσαι στα πρακτικά σου, αυτό θα έχει ως αντίκτυπο την δημιουργία μίας απόστασης ανάμεσα σε σένα και το άτομο της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μία σειρά και γίνονται ανακατατάξεις που σε βοηθούν εντέλει να προγραμματιστείς και να βάλεις σε τάξη και οικονομικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η νέα εβδομάδα φέρνει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου για την αισθηματική σου ζωή! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους σε ωθεί να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να παίξεις και να επιβεβαιωθείς... Πλέον μπορείς να επιλέξεις αυτό που σίγουρα θέλεις και αξίζεις για την πορεία σου! Προσοχή ωστόσο στις υπερεκτιμήσεις ή υποτιμήσεις, ενώ δείξε προσοχή που επενδύεις τα χρήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή φλέγεται από πάθος, πόθο και προσμονή! Νέα ερωτικά ξεκινήματα ευνοούνται όμως φαίνεται ότι και το παρελθόν είναι ένα αγκαθάκι το οποίο σε πονάει ακόμα και σε αφήνει και λίγο πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ένα καλό διάστημα για να προχωρήσεις μπροστά δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια τα οποία θα έχουν και μία καλή και σταθερή πορεία! Τα οικονομικά σου είναι μεταβαλλόμενα και νιώθεις αρκετή ανασφάλεια!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα υπάρχει αέρας ανανέωσης ψυχολογικής ενώ βρίσκεσαι σε διαδικασία ανασύνταξης του χώρου σου (σπιτιού ή εργασιακού χώρου)! Θέλεις να φέρεις έναν φρέσκο αέρα στη ζωή σου και να βρεθείς πιο κοντά σε ανθρώπους οικείους σου, αυτό και πετυχαίνεις. Οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες και δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις... θέλεις να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αρκετά εύθικτος στα αισθηματικά σου και ζητάς κάτι παραπάνω από αυτό που σου δίνεται, είτε γιατί διψάς για επιβεβαίωση είτε γιατί υπάρχουν κατάλοιπα του παρελθόντος που αποτελούν σαράκι αυτή την περίοδο που δεν σου επιτρέπου να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα κάνεις ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου ή και αλλάζεις τον εργασιακό σου χώρο! Η Νέα Σελήνη προσφέρει μία νέα προοπτική η οποία μπορεί να σε ζορίζει σε βοηθά όμως να χειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι πολυέξοδη!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ