Quantcast

http://picasion.com/

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της δομής φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου τα ονόματα που αναλαμβάνουν Διοικητές στις 32 Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μεταξύ των 32 δομών και αυτές της Βέροιας, όπου Διοικητής αναλαμβάνει όπως ενημερώσαμε και νωρίτερα ο
Λευτέρης Αβραμόπουλος (δείτε εδώ) και της Αλεξάνδρειας, όπου Διοικητής αναλαμβάνει ο Κίμων Παράσχου. Ο 64χρονος Φαρμακοποιός και Δικηγόρος έχει καταγωγή από τον δήμο Αλεξάνδρειας, καθώς και πλούσια πολιτική δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας.

Διετέλεσε τρεις τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη του Γιάννη Σπάρτση, ενώ στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο, η θητεία των Διοικητών είναι για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ η απόφαση αυτή του υπουργού Νότη Μηταράκη, συμβάλλει στην ανάκτηση του διοικητικού ελέγχου των δομών από το υπουργείο, καθώς η διοίκηση ασκείτο έως σήμερα από διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

5 σχόλια:

  1. Οι λαθραίοι στις χώρες τους και οι διοικητές-κομματάρχες σπίτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Μητσοτάκη με τους άριστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως δεν έχει το επίπεδο του συντοπίτη Καρανικα..εκείνου του τραγελαφικου που ήταν παρά τω πρωθυπουργώ!!!! Συγχαρητήρια Κίμωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι αλλο θα ητανε...κολλητος του Υπουργου του Πολιτη και ...και...και....καλη σταδιοδρομια Φαρμακοποιε του Παλαι ποτε ΠΑΣΟΚ...μεταγραφη και εσυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ