Quantcast

http://picasion.com/

Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»: Κοντά σας και με eshop!

Με ένα κλικ στο galitsiosagro.gr/shop
Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια κοντά στον επαγγελματία αγρότη, από την εγκατάσταση της καλλιέργειας έως τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος αλλά κοντά στον ερασιτέχνη κηπουρό σε ό,τι
χρειαστεί για τον κήπο ή τον μπαχτσέ, για την καλλιέργεια λουλουδιών ή ζαρζαβατικών. Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα που λειτουργεί στην οδό Σταδίου 53 αλλά και μέσω του e-shop του καταστήματος. Μπείτε στον κόσμο του Γεωπονικού Κέντρου Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» με ένα κλικ στο galitsiosagro.gr και βρείτε άνετα και γρήγορα, όλες τις κατηγορίες προϊόντων που σας ενδιαφέρουν για τις εργασίες σας.

Γεωργικά εφόδια, σπόροι και προϊόντα θρέψης και φυτοπροστασίας, είδη κήπου και σπιτιού, εργαλεία και μηχανήματα, βιοκαύσιμα, λιπαντικά, σίτες, ζωοτροφές, αλλά και μια ξεχωριστή κατηγορία με όλες τις τρέχουσες προσφορές του καταστήματος (δείτε εδώ).

Συμβουλές του Γεωπόνου με ένα κλικ!
Στην ηλεκτρονική σελίδα του Γεωπονικού Κέντρου Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», θα βρείτε και ειδική κατηγορία με άρθρα σχετικά με γεωργικές προειδοποιήσεις, συμβουλές, τεχνικές και διάφορα νέα που ενδιαφέρουν τον επαγγελματία αγρότη ή ερασιτέχνη, με την επιμέλεια των άρτια καταρτισμένων γεωπόνων του Κέντρου.

Περιηγηθείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματος «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» με ένα κλικ στο galitsiosagro.gr

Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ