Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «M33» επέστρεψε! Καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι με take away και delivery!

Τηλ. 2331020007 - 6983474200
Θέλετε να... «κακομάθετε» σήμερα τον ουρανίσκο σας; Να φάτε κάτι γευστικό που θα σας φτιάξει τη διάθεση; Η απόλαυση απέχει μόλις ένα τηλέφωνο μακρυά! Και έρχεται στο πιάτο σας το απόλυτο ζουμερό
απολαυστικό σπέσιαλ μπιφτέκι! Το απόλυτο burger που συνοδεύεται από πατάτες και σως της επιλογής σας. Και φυσικά όλα τα προϊόντα του «Grill M33», που επέστρεψε έπειτα από έναν δύσκολο για όλους μας μήνα, αποφασισμένο για ακόμα πιο έντονες καθημερινές απολαύσεις και συνεχώς νέες γευστικές προκλήσεις, πάντα με την ποιότητα που μας προσφέρει. 

Καθημερινά κοντά μας, πλέον από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 12 το βράδυ, μόνο με υπηρεσίες take away και delivery, στο «Grill M33» πάντα ψήνονται τα καλύτερα! Με κρέατα αγνά και ελληνικά, όλα χειροποίητα, καλοψημένα και φροντισμένα, με την υπογραφή ποιότητας του M33.

Φυσικά τηρώντας τους ισχύοντες κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, τόσο για την προστασία του προσωπικού όσο και των πελατών του.


«Grill M33»
Μητροπόλεως 33, Βέροια
Βρείτε μας και στο facebook: M33 GRILL


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ