Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Λύκειο των Ελληνίδων δώρισε ένα Laptop στον Ελληνικό Στρατό

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας θέλοντας να συμβάλλει στις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού στα σύνορα του Έβρου, κατά τη δοκιμαζόμενη περίοδο του Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2020, δώρησε έναν (1) Φορητό Υπολογιστή (Laptop) στην 3η Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού στην Καβύλη Ορεστιάδας, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του συνόλου της Λυκειακής οικογένειας στους ακούραστους υπερασπιστές των συνόρων μας. «Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας που βοήθησαν με την οικονομική τους ενίσχυση στην πραγματοποίηση της παραπάνω προσφοράς» αναφέρει σε ανακοίνωσή το Λύκειο Ελληνίδων.

1 σχόλιο:

  1. ολο το εθνος εκτιμα τη διαχρονικη προσφορα του Ε.Σ. σε ολα τα επιπεδα. και καθε δωρεα έχει την αξια της ( ουσιας και συμβολισμου) αλλα τετοιες προφορες - δωρεες ειναι το λιγοτερο ΑΣΤΟΧΕΣ και ΑΔΟΚΙΜΕΣ. ισως στα ορια της γραφικοτητας, αγαπητες κυριες του Λ.Ε.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ