Quantcast

http://picasion.com/

Έργα για τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία σε Άγιο Όρος, Κιλκίς, Ημαθία και Χαλκιδική

Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης είναι 6 μήνες
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης που επλήγησαν από την κακοκαιρία που σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου. Ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας

Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης επισημαίνει σε δηλώσεις του ότι τα έργα υλοποιούνται στο Άγιον Όρος, το Κιλκίς, τον Λαγκαδά, την Ημαθία αλλά και στη Χαλκιδική (Σιθωνία και Κασσάνδρα). «Οι περιοχές αυτές έχουν κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συνεπώς ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης των έργων είναι έξι μήνες», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ειδικότερα, πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας λόγω των πλημμυρών, αποκαταστάσεις πρανών, καθαρισμοί λιμανιών και ρεμάτων. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αποστολής των τεχνικών δελτίων για τα εν λόγω έργα προκειμένου να εγκριθούν οι εργασίες και να δοθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ