Quantcast

http://picasion.com/

Πορεία εκπαιδευτικών στη Βέροια - «Όχι» σε κάμερες και πολυνομοσχέδιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαΐου 2020 οι εκπαιδευτικοί της Ημαθίας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για τη χρήση καμερών μέσα στις τάξεις και για το νέο πολυνομοσχέδιο που
θίγει μεταξύ άλλων και τον κλάδο της εκπαίδευσης, ζητώντας την άμεση απόσυρσή του. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Αλέκος Μόσχος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάουσας Σωτήρης Σταμάτης και ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός. Ακολούθησε πορεία των εκπαιδευτικών μέχρι την πλατεία Ελιάς, όπου και δήλωσαν πως ο αγώνας τους δεν λήγει εκεί, καθώς προτίθενται να συνεχίσουν και με άλλους τρόπους τις κινητοποιήσεις τους, ώστε να ακουστούν τα αιτήματά τους. 

Δείτε βίντεο και το φωτορεπορτάζ:






















































































13 σχόλια:

  1. Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκη μου.
    Οι ίδιοι βαστάζοι στα ίδια πανό, οι ίδιοι αργόσχολοι κομματικοί υπάλληλοι του ΠΑΜΕ, οι ίδιοι γραφικοί ΣΥΡΙΖΑοι και ΚΚΕδεςμε με τους παχυλούς μισθούς, οι ίδιοι αδούλευτοι δήθεν συγγραφείς και δημοσιογράφοι με τα οικογενειακά τους υποχείρια κτλ κτλ.
    Δεν λυπάμαι που τους πληρώνω εγώ ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης αυτούς τους αμόρφωτους πολιτικάντηδες δήθεν εκπαιδευτικούς, λυπάμαι που τα παιδιά μου φεύγουν αμόρφωτα από τα σχολεία μας.
    Χάθηκε το κύρος και η αίγλη των παλαιών εκπαιδευτικών, και αντικαταστάθηκαν από εκπαιδευτικούς χωρίς γνώσεις, από κατευθυνομενα υποχείρια της ανύπαρκτης ιδεολογικής αριστεράς, και όλοι αυτοί υποκινούμενοι από γραφικούς ιδεολόγους αριστερούς της σαμπάνιας του πούρου και του χαβιαριού.
    Ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισοί είναι της ΔΑΚΕ εξυπνάκια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20 Μαΐου 2020 - 11:24 π.μ. από το 0 μέχρι το 10 πόσο βλάκας είσαι;

      Διαγραφή
  2. Όταν δεν θες να φανεί η ανεπάρκειά σου, κατασκευάζεις έναν φανταστικό εχθρό και τον πολεμάς αλύπητα ελπίζοντας να στρέψεις αλλού την προσοχή και να την βγάλεις πάλι αλώβητος. Τα ζούμε δεκαετίες τώρα. Δυστυχώς, οι συντεχνίες εξακολουθούν να κινούν τα νήματα στο δημόσιο βίο και να κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από αυτόν που εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί όλοι στο μπουλούκ ασκερ της φωτογραφίας υποτίθεται ότι εκπαιδεύουν τα παιδιά μας στο σχολείο να τηρούν αποστάσεις και μέτρα προστασίας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα χρυσόστομε!!!!! (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα είναι το πρώτο συλλαλητήριο με σοβαρά θέματα και με το σύνολο των πολιτικών παρατάξεων. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια σύμπνοια στον εκπαιδευτικό χώρο. Συγχαρητήρια.
    Τώρα παίζεται το μέλλον της δημόσιας παιδείας.
    Δυστυχώς όμως ο παλαιότερος μεμπτός συνδικαλιστικός βίος δεν αφήνει τον κόσμο να καταλάβει το τεράστιο πρόβλημα.
    προσπαθήστε να τον πείσετε. Είναι και για το δικό του συμφέρον, των παιδιών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ρε τεμπεληδες καθεστε και πληρωνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια συγκέντρωση εκπαιδευτικών, τι δουλειά έχουν στη συγκέντρωση κάτι συνταξιούχοι αργόσχολοι Συριζαίοι κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήθελα να ήξερα αν υπήρχε κράτος που θα είσαστε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενώνονται γιατί αν μπει καμερα θα πρεπει να δουλεψουν λιγες ωρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στους εκπαιδευτικούς που ενώθηκαν για να προστατέψουν τα παιδιά μας. Οι αδυναμίες των παιδιών θα φαίνονταν με τις κάμερες. Όσοι στρέφεστε εναντίον των εκπαιδευτικών είστε επικίνδυνοι και εξυπηρετείτε αυτούς που θέλουν τον δάσκαλο εξαθλιωμένο και μεταφέρετε και στα παιδιά σας την ίδια εικόνα για να μένουν αμόρφωτα. Οι γονεις που λέμε στα παιδιά μας να ακούν τους δασκαλους τους είμαστε ευτυχείς γιατί τα παιδιά μας προόδεψαν και μορφώθηκαν. Η αγωγή ξεκινάει από τα σπίτια σας κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε κάτι τεμπελόσκυλα του συριζα τι δουλειά έχετε στην πορεία των εκπαιδευτικών ενώ είσαστε άσχετοι με το χώρο; Ηλίθιοι έτσι ακυρώνεται και όποιο δίκιο μπορεί να υπάρχει. Να αφήσω ότι και κάτι κοπρίτες από τους δασκαλάκους που έχουν το θράσος να κρατάνε και πανό έπρεπε να είχαν πάει σπίτι τους ή το πολύ πολύ στα χωράφια του χωριού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ