Quantcast

http://picasion.com/

Κινηματογραφική διάρρηξη τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στην Αλεξάνδρεια

«Γκρέμισαν» την είσοδο και έσυραν με αλυσίδες το χρηματοκιβώτιο
Απίστευτο σκηνικά εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Μαΐου 2020 στην Αλεξάνδρεια, όταν κουκουλοφόροι μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο. Ήταν
περίπου στις 3 τα ξημερώματα, όταν οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τα ρολά και την είσοδο του κοσμηματοπωλείου, έδεσαν με αλυσίδες το χρηματοκιβώτιο και το τράβηξαν έξω με το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια το φόρτωσαν στο ένα από τα οχήματα που χρησιμοποίησαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για τουλάχιστον 6 άτομα και τρία αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην κλοπή, ενώ η αξία των κλοπιμαίων που περιείχε το χρηματοκιβώτιο υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr:



















2 σχόλια:

  1. Και στη Βέροια πηρανε χρηματοκιβώτιο πριν 4 ημερες,έγινε η Ημαθία φαρουεστ.Εκει βέβαια στο αμερικα σε περιπτωση εμπλοκης με ληστές,δινει η αστυνομία δια βίου λύση στο πρόβλημα,εδώ γίνεται της αναστολής το κάγκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά άστο..τι συγκρίνεις; Ελλάδα με Αμερική; Είσαι σοβαρός;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ