Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Καρατζά

Του 54χρονου Βεροιώτη υδραυλικού
Σήμερα το απόγευμα γράφεται ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Καρατζά. Του 54χρονου υδραυλικού από τη Βέροια που τα ίχνη του είχαν χαθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και silver alert. Η σορός του είχε εντοπιστεί περίπου 3 μήνες αργότερα, στις 5 Μαΐου, λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι που διέμενε, σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στην οδό Γουδή, όπου επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του δι' απαγχονισμού. Ακολούθησε η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού, τα αποτελέσματα της οποίας ήρθαν στο φως πριν από λίγα 24ωρα. 

Σήμερα, Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 στις 18:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία, όπου οι θείοι, τα ξαδέλφια, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς θα αποχαιρετίσουν τον Κωνσταντίνο Καρατζά, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ