Quantcast

http://picasion.com/

Καραπαναγιωτίδης: «Ο Σαββίδης ακούει την γνώμη μου»

«Μόνο ο Σαββίδης και ο Καρυπίδης ξέρουν τι έγινε μεταξύ τους»
Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης και μίλησε για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη πριν από πέντε χρόνια σαν σήμερα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πολυετή διαδρομή του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως θα είχε αποφύγει κάποιες κακοτοπιές αν κάποιοι άνθρωποι του περιβάλλοντός του είχαν το θάρρος να πουν τη γνώμη τους. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Ιβάν Σαββίδης έχει μια υπερηφάνεια που τη συναντάμε στους Ποντίους που ήρθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην τακτοποιήσει την υποχρέωση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Πολιτεία, την οποία σέβεται. Μπορούσε κι αυτός να πέσει 1-2 κατηγορίες όπως άλλες ομάδες και τα χρέη να διαγραφούν. Όμως, επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του και το πώς ενεργεί, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Βεβαίως, είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει, όμως και άλλοι την είχαν αλλά δεν το έκαναν. Ο Σαββίδης δεν θέλει να τον κρατά κανείς. Μια κουβέντα να άκουγε κάποτε γι' αυτό το θέμα θα τον πείραζε. Μεγάλωσε σε ένα ποντιακό χωριό στη Γεωργία και μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ πήγε στο Ροστόφ όπου έκανε τις επιχειρήσεις του. Ξεκίνησε έτσι να “κατακτά” τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ και ήρθε στην Ελλάδα, την οποία υπεραγαπά. Εγώ ήμουν αντίθετος για κάποια πράγματα, και σε ορισμένα έχω δικαιωθεί. Του έλεγα τι πρέπει να προσέξει. Μου είχε δώσει το δικαίωμα να του επισημαίνω κάποια πράγματα και να λέω τη γνώμη μου».
Για τις παρατηρήσεις του οι οποίες δικαιώθηκαν: «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα στην Ελλάδα. Είναι αλλιώς τα πράγματα στη Ρωσία και αλλιώς εδώ. Αλλιώς είναι οι επιχειρήσεις στον τουρισμό, φερ’ ειπείν, και αλλιώς στο ποδόσφαιρο που εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι καθαρό. Αν ήταν εδώ θα έλεγχε τα πράγματα από πρώτο χέρι. Πιστεύω ότι ίσως κάποιοι που θα έπρεπε να του πουν την αλήθεια για κάποια πράγματα δεν το έκαναν. Διαφώνησε και κάποια φορά, δεν είναι κακό. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πανέξυπνος και έχει την ικανότητα να αποφεύγει κάποια πράγματα. Αν όμως δεν είσαι κάθε μέρα εδώ, πρέπει να έχεις κάποιους ανθρώπους για να σε ενημερώνουν και για τα δυσάρεστα. Να του λέει κάποιος ότι αυτό δεν γίνεται. Όσο διάστημα ήμουν κοντά του μου έδωσε το δικαίωμα να του μιλώ όπως σκέφτομαι και κρίνω. Ο Σαββίδης είναι άνθρωπος που ακούει. Το έχω διαπιστώσει. Φυσικά τις αποφάσεις τις παίρνει μόνος του. Αν κάποιοι είχαν το θάρρος να του πουν την άποψή τους, πολλά πράγματα θα τα είχε αποφύγει».
Για τις σχέσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Τον ήξερε και από πριν, είναι αμφότεροι ποντιακής καταγωγής. Το τι έγινε μεταξύ τους το γνωρίζουν οι δυο τους. Μετά τη δεύτερη και την τρίτη συνάντησή τους δεν ήμουν παρών και δεν γνωρίζω πως πήγαν τα πράγματα μεταξύ τους. Πιστεύω ότι δεν είναι κακή η σχέση τους, αλλά δεν είναι και καλή, όπως φαίνεται».

3 σχόλια:

  1. Ο Σαβιντι ακουει μονο τους αφεντες του στην μητερα Ρωσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΤΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ...ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πιο τίμιος και χουβαρντάς Νομάρχης πληρωσε και το τραπεζι του Καραμανλη στο ΣΕΛΙ !!!Ο καραφωλας εχει να λεει για την αρχοντια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ