Καράογλου από Βέροια: «Οι Αστυνομικοί αξίζουν τον σεβασμό μας»

Στο πλευρό των αστυνομικών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διευθύνση της Ημαθίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, διανέμοντας εκατοντάδες προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων
ελληνικής κατασκευής. Το υγειονομικό υλικό είναι δωρεά της επιχείρησης «Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.», η οποία παρασκεύασε τις μάσκες για την προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που, μεταξύ των άλλων καθηκόντων, έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη τήρησης των μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστώντας τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. για τις πολυεπίπεδες υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως «οι Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας και τα μέτωπα που καλούνται να διαχειριστούν είναι πολλά και σημαντικά. Αξίζουν την αναγνώριση και τον σεβασμό μας».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Πολιτεία μεριμνά για την ασφάλεια τους, διευκολύνοντας με όποιον τρόπο μπορεί το έργο που επιτελούν και θωρακίζοντας τόσο τη δική τους υγεία όσο και των οικογενειών τους. Φροντίζουμε με επιμέλεια εκείνους που φροντίζουν νυχθημερόν για την ασφάλεια όλων μας» τόνισε ο Υφυπουργός, εξαίροντας τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας στην επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Επίσης, ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε την επιχείρηση «Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.» για τη συμμετοχή της στο μεγάλο δίχτυ αλληλεγγύης και προστασίας που απλώνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) πάνω από τους ανθρώπους που δίνουν νυχθημερόν τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. «Στα δύσκολα», είπε, «αποδείξαμε ότι μπορούμε να πορευόμαστε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ