Γκίμας: «Ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάσκετ»

Δηλώσεις στο basketblog έκανε ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Ο έμπειρος τεχνικός των «κυανέρυθρων» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σταδιακή επιστροφή των ακαδημιών μπάσκετ στις προπονήσεις και ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να γίνει με τήρηση των οδηγιών από τους
επιστήμονες. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Κλείνοντας δυο μήνες μακριά από προπονήσεις και βλέποντας ότι σταδιακά γίνεται προσπάθεια επιστροφής στην καθημερινότητα, πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στις προπονήσεις και για τις ακαδημίες μπάσκετ. 

Τηρώντας ασφαλώς τις οδηγίες των επιστημόνων, χρησιμοποιώντας τα υπέροχα ανοιχτά γήπεδα, επιβάλλεται να ξεκινήσουν σταδιακά οι προπονήσεις. Δεν είναι αποκλειστικά στόχος η μπασκετική πρόοδος. Υπάρχει μεγαλύτερος στόχος που είναι η ψυχολογική υποστήριξη και αποφόρτιση των παιδιών έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα. 

Ας είναι στην αρχή ολιγομελή τα γκρουπ. Είναι μια ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να ξαναδούμε τα βασικά. Πράγματα στα οποία δεν επιμείναμε αρκετά να διορθωθούν. Ντρίπλα, πάσα, σουτ. Back to basics. Με τις κατασκηνώσεις κλειστές πολλά παιδιά θα περάσουν περισσότερο χρόνο στις πόλεις. Είναι μια ευκαιρία να περάσουν περισσότερες ώρες στα ανοιχτά γήπεδα. Τι καλύτερο από ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάσκετ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ