Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμία απαγόρευση» μετά τις 12 το βράδυ - Τι ισχύει μετά τα μεσάνυχτα

Κατά την παρουσίαση της άρσης των μέτρων αναφέρονταν το εξής: «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ», δημιουργώντας σύγχυση περί τις δυνατότητας μετακινήσεων κατά τις βραδινές ώρες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να προβεί σε διευκρινίσεις ως προς τις κατευθύνσεις που δίνει για την κυκλοφορία των πολιτών. Με σημερινές του δηλώσεις τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας εκείνες τις ώρες. Από την πλευρά του ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε «Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κατά τις βραδινές ώρες. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση. Από εκεί και πέρα, η σύσταση που υπάρχει είναι γενικά να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήρισε «fake news» την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα, αλλά και την μετακίνηση ατόμων άνω των 65 ετών. Ειδικότερα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους συμπολίτες μας άνω των 65 ετών και σημείωσε ότι υπάρχει σύσταση να μετακινούνται όσο το δυνατόν λιγότερα για τη δική τους προστασία. Επίσης, είπε πως δεν ισχύει ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 το βράδυ έως τις 06:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ