Quantcast

http://picasion.com/

«Καλλιτεχνική» Πρωτομαγιά στην Αστυνομία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας μας εκπλήσσει με τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που ανεβάζει στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ο αστυνομικός που χειρίζεται τα social media επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία, μέσα στο πνεύμα
της ημέρας, με ένα περιπολικό στολισμένο με το παραδοσιακό πρωτομαγιάτικο στεφάνι στο καπό του, που έχει σταματήσει, περιμένοντας να διασχίσει τον δρόμο μια χελωνίτσα, που προσπαθεί και αυτή να «πιάσει τον Μάη». 

3 σχόλια:

  1. Να σταματησουν να κοβουν 150αρια και ας αφησουν τα στεφανια και τους Μαηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα πραγματικα να πουμε οτι συγκινηθηκαμε;; κ εμεις σταματησαμε ποσες φορες με το αυτοκινητο να περασουν ζωα απεναντι, δεν το διατυμπανισαμε..
    Λοιπον,αγαπητη μου αστυνομια, σταματηστε τα 150αρια κ δειξτε οτι ειστε πραγματικα διπλα στο πολιτη, τωρα που το χρειαζονται περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ