Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kαινοτόμα στέγαστρα στάσεων στη Νάουσα

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με προϋπολογισμό 61.986€
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει για τον Δήμο Νάουσας η προμήθεια καινοτόμων στεγάστρων στάσεων λεωφορείων και η αναβάθμισή τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Συγκεκριμένα,
εξασφαλίστηκε με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου από το πρόγραμμα του «Φιλόδημου ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 61.986,36 ευρώ (εκ των οποίων 11.986,36 ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου Νάουσας). Η υποβολή της πρότασης για το εν λόγω έργο έγινε από τον Δήμο Νάουσας τον Νοέμβριο του 2019. 


Επισημαίνεται ότι τα στέγαστρα των στάσεων που θα δημιουργηθούν αναμένεται να έχουν χρηστικές πινακίδες με ηλεκτρονικές πληροφορίες για τους δημότες, ενώ σε ορισμένες από αυτές προβλέπεται η πιλοτική δημιουργία info kiosk με χρήσιμες και καινοτόμες υπηρεσίες.

2 σχόλια:

  1. Ἐλπίζω νά μή εἶναι σἄν τό εἰκονιζόμενο. Οὔτε ἐρεισίνωτον (στήριγμα γιά τήν πλάτη) δέν ἔχει τό παγκάκι. Ποιός ἀτζαμῆς τά σχεδίασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Βέροια πάντως δίπλα στο άλσος Παπάγου δεν έχει ούτε πινακίδα ότι είναι στάση. Πόσα παιδιά περιμένουν κάθε χρόνο για το σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο) το αστικό αλλά δεν υπάρχει λόγος κάποιος να κάνει μια στάση. Όταν βρέχει μόνο ένα δέντρο προστατευει λίγο από τη βροχή και προσευχονται μην πέσει κανένας κεραυνός. Επίσης όλο το χειμώνα και ο αέρας είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα μιας και είμαστε σε ψηλό σημείο. Παρόλα αυτά στα αστικά έχουν την απαίτηση ώσπου να παραλάβει ο κάθε μαθητής το πάσο του, να πληρώνει κανονικό εισητήριο.

    Και μιας και το έφερε η κουβέντα από Μητροπόλεως ( Εθνική Τράπεζα ) έως το ρολόι κάποιος πρέπει να κόψει ολόκληρο (πράσινο) εισητήριο (1,2€ από όσο θυμάμαι ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ