Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχεις δει την Παναγία Δοβρά από ψηλά;

Ένα πολύ όμορφο και σπάνιο video ανέβηκε στα YouTube που απεικονίζει την Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Βέροιας. Το κανάλι του «BilLVeR Καθημερινές αποδράσεις» αποθανάτισε με drone την κατανυκτική περιοχή και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από
μαγευτικό. Τελικά, ο θρησκευτικός «πλούτος» της Ημαθίας είναι ανεκτίμητος και δεν είναι τυχαίο που αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους πιστούς Χριστιανούς. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

1 σχόλιο:

  1. Η έπαρσις σε όλο της το μεγαλείο. Πάντα έτσι καύπτονταν τα πνευματικά κενά. Με παλάτια που θυμίζουν τσαρική ρωσία. Τι πνευματική ανάταση προκαλεί αυτή η αρχιτεκτονική κακογουστιά στη μέση του πουθενά, μόνο και μόνο για να φαίνεται σε όλο τον κάμπο. Καμαρώνει ωσάν λατέρνα. Και το χειρότερο, δε φτάσαν τα λεφτά για το παλάτι του λαού και ζητούνται δωρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ